Sidor

lördag, april 03, 2010

Snart kommer påskharen.....


...men först måste han/hon fylla på lite i äggen och kontrollera att barnen varit snälla. Ja, jag vet att det hör ihop med tomten (att man ska vara snäll), men vi kör med detta argument även till påsk :D. Innan jag skriver vidare i inlägget vill jag tacka så mycket för alla snälla kommentarer samt önska alla därute en riktigt GLAD PÅSK!

Och nu över till plagget i inlägget, vilket är en favorit i repris. Jag har tidigare sytt en liknande klänning till dottern och en likadan på beställning. Denna blir alltså den tredje och har överlämnats till en Molly. Eftersom jag bloggat om denna vid ett par tillfällen tidigare (här och här) så blir det inte så mycket skrivit om sömnaden.

Mönster: Tröja från Ottobre 3/2004 med många justeringar.
Tyg: Rosa stjärntyg från Mjuka tyger samt grön och vitrandig mudd från Skroten.

Molly poserar :D

Positivt: Att våren äntligen är här och att vi kopplat på vattnet i stugan :D

7 kommentarer:

 1. Tuff brud i söta kläder :o)

  SvaraRadera
 2. GLAD PÅSK, kommer nog härma dig lite med din färgsättning på förra tunikan hoppas d ä ok, du kan läsa om d på bloggen:)

  SvaraRadera
 3. Glad påsk! Vi har inte kopplat på vattnet än, men det kommer snart här också. Längtar, men först skidsemester. /Carro

  SvaraRadera
 4. Jättefin! Och vilka jättefina kläder i inläggen här nedanför, både u-båtstunikan och elefanttunikan är superfina! Nu måste jag nog snart beställa hem lite nytt tyg!

  Glad påsk!

  SvaraRadera
 5. Jättefin, gillar v-rigningen frampå. Fina färger.

  Glad påsk!!

  SvaraRadera
 6. Vilken fin klänning! Helt superhärligt tyg i inlägget under! Ha en fin påsk!

  SvaraRadera
 7. Söt tunika! Glad påsk på er med! Jag hoppas Pyret är på bättringsvägen nu....verkar lite som det. Vi får efterlysa mer påskkärringar till nästa år =).

  SvaraRadera