Sidor

lördag, november 28, 2009

Beställning till Skåneland


Idag har jag packat denna klänningen tillsammans med dessa byxorna och denna tunikan för vidare transport till Skåneland. Denna beställningen är lite extra skoj eftersom två av de tre plaggen tillhöra mina egna favoriter och det är ju alltid skoj när någon annan tycker detsamma.

Klänningen är sydd i Mjuka Tygers härliga stjärnvelour. Denna velouren är inte lika kraftig som den jag använde till Ellas klänning, men kvalitén är toppen. Jag har även stjärnvelour i orange och rött som jag tänkte sy något till Ella av. Nu har jag snart betat av alla julbeställningar och då finns det åter lite tid för sömnad till mina egna små troll :). Sigge har faktiskt fått ett par set eftersom jag ofta syr likadant till honom och Emil, men Ella har inte fått något på ett tag nu.

Mönster: Ottobre 3/2004 (tröjmönster).
Tyg: Stjärnvelour från Mjuka tyger samt grön och vitrandig mudd från samma leverantör.

Positivt: Imorgon bär det av mot Belgien, så idag har jag gosat extra mycket med barnen. Jag undrar om man kan lagra gos......Även gubben ska jag passa på att krama lite extra på :).
Ikväll skall vi smaka på glöggen eftersom jag går miste om julskyltningen och allt var det innebär imorgon. Ha en fortsatt trevlig helg!

9 kommentarer:

 1. Jätte fin klänning i härliga färger, helt i min smak! Hoppas att du får det bra i Belgien!

  SvaraRadera
 2. Underbar klänning. Ha det så kul i Belgien.

  SvaraRadera
 3. Hej! Jag gillar den modellen på klänning/tunika, himla läcker. /petra.h

  SvaraRadera
 4. Jättefin! Älskar färgen!!

  SvaraRadera
 5. Superfin klännig! Kul med den tygkombon!

  SvaraRadera
 6. Så härlig klänning! Hoppas du har det bra i Belgien!

  SvaraRadera
 7. Vilka fina plagg du syr, kikade in på din sida när jag satt o kollade på andras bloggar!

  SvaraRadera
 8. Kul att du gillade biltröjan som jag själv inte är helt nöjd med:) Tycker att det var lite knepigt att få det bra med kantbandet i raglansömmen. Ringningen blev liksom lite sned i formen men det är inget som ser galet ut när tröjan sitter på iaf. Jag klippte bort sömnsmånen och rundade till hals ringningen lite där kantbandet ska gå ner i raglan sömnen sedan sydde jag som vanligt. Vet inte riktigt vad jag ska göra annorlunda till nästa försök för fler försök ska det bli! Lycka till när du provar och dela gärna med dig med tips om du lyckas bättre än jag:)

  SvaraRadera