Sidor

onsdag, mars 31, 2010

Rykande färsk....


Ja, så färsk att den precis lämnat maskinerna. Detta tyget är verkligen något som jag längtat efter. Redan i söndags kom ett mail om att tyget skulle skickas med Schenker under måndagen. Otålig som man är hoppas man ju att det ska komma fram samma dag :D. Idag fick jag dock besked om att jag kunde hämta det på OK......efter fem!!! Eftersom jag har OK så nära passade jag på att svänga förbi dem redan vid 11.00 och gissa om jag blev lycklig då paketet redan fanns där. Snabbt som ögat sprang jag hem och slängde tyget i tvättmaskinen och sedan har jag otåligt väntat på att det ska torka i torkskåpet. Mönstret hade jag ritat för flera dagar sedan och kantbanden var redan tillskurna :D. Modellen är ingen avanacerad eftersom jag tycker att tyget talar för sig själv. Tusen tack Johanna och Jenny för att ni förser oss med så underbara mönster och tyger !!!!!


Mönster: Eget i storlek 92.
Tyg: Cerisa ubåtar från Znok Design ritat av Johanna samt vit interlock från JNyDesign.


Positivt: Idag tror jag ingen blir särskilt chockad om jag säger att det mest positiva är TYGET!!!
Det är till och med snyggare i verkligheten och det gula med bruna ubåtar är precis lika fint. I beställningen hade jag även lagt till en bit vita elefanter på gul botten och trots att jag älskat de andra elefanterna så är nog detta det vassaste :D.

17 kommentarer:

 1. Snacka om att vara het på gröten =)... Supersnyggt!!

  SvaraRadera
 2. Vad fint det blev med vitt till, ser så sommar fräscht ut så det är inte klokt! Själv blev jag återigen sugen på att sy en tröja åt mig själv av just det tyget, vi får se hur och när det blir... Känns som att det beror lite på det berömda vädret! Min äldsta dotter höll på att smälla av när jag sa att ni monterat studsmattan, det får vi nog vänta till juni med, eller iallafall slutet av maj:) Jag ljuger inte om jag säger att plogkarmarna är ett par meter höga och att snön säkert täcker halva köksfönstret så vi inte ser gatan... Men som sagt snön tinar fort när det sätter igång!

  SvaraRadera
 3. Men guuud så fint!!! Åh jag längtar efter mitt tyg... hoppas det kommer i morgon. Så fint med vitt till mumma! Och tack själv för all uppmuntran och allt stöd. Och för att du visar upp så fina plagg sydda av tygerna. Tack!

  SvaraRadera
 4. Herrguuud så snyggt!! hela alltihop!

  SvaraRadera
 5. Verkligen jättesnyggt!!

  SvaraRadera
 6. Superfin, det tyget har jag också beställt lite av. Underbara färger, fin modell!!!!

  SvaraRadera
 7. Lovely, lovely! Måste nog ge mig på en beställning från Znok snart...

  SvaraRadera
 8. Alldeles underbar!!!! Åh så fina Joel och Elin kommer bli i det ljuvliga tyget :D Du är bäst!

  SvaraRadera
 9. Jisses vad snyggt!! Både modellen och tyget!!

  SvaraRadera
 10. Vårigt fräscht! Detta tyget är hottills min absoluta favorit.

  SvaraRadera
 11. Helfint och så välsytt, som alltid!

  SvaraRadera
 12. Superfräck, både tyg och modell.

  SvaraRadera
 13. åh så söt! håller på med en kofta i det gul/bruna nu så hoppas jag hinner få in den på bloggen idag:) GLAD PÅSK

  SvaraRadera