Sidor

fredag, mars 05, 2010

Byxa med stjärnapplikation

Innan jul beställde min syster tre par dagisbyxor till Emil och dessa blir de sista paret ut för bloggning :D.
De tidigare paren kan ses här och här. Bilden på byxorna är tagna bakifrån, eftersom det är där jag valt att placera min applikation. Valet av stjärna för applikationen föll sig naturligt så jag ville att de skulle kunna matchas till denna stjärntröjan.


Mönster: Eget i storlek 80.

Tyg: Röd samt svart velour från Mjuka tyger samt röd mudd från Hem och Hobby.

Positivt: Först och främst vill jag tacka för alla snälla och peppande kommentarer jag fått. Det värmer verkligen jättemycket. Sedan är jag även glad över att jag lyckats fixa lite med mina bilder i photoshop. Jag har laddat ner en gratis-demo (tillgänglig 30 dagar) och detta är mitt första försök. Jag hoppas verkligen att jag kan lära mig betydligt mer. Tänk om man kunde få till riktigt snygga bilder, vilken lycka det vore :D.

9 kommentarer:

 1. Alla dina bilder är ju redan kanonsnygga! Och de här byxorna gillade Joel kan jag säga :D Lika mycket som de med ett E på. Det är ju superhjältebyxor, det ser ju vem som helst :D
  Anyhow, jättefina byxor som allt annat du gör!

  SvaraRadera
 2. Mysiga och tuffa byxor. Om du vill testa ett annat program än Photoshop som är helt gratis kan jag tipsa om "Paint.net". Helt gratis och riktigt bra tycker jag. I alla fall till vardagsbehoven.

  SvaraRadera
 3. Gillar verkligen dina velour-kläder. Det har så hög mysfaktor :o)

  SvaraRadera
 4. Snygga byxor och tuff stjärnpplikation. Så fin tunika åt söta Ella i supersnyggt tyg!

  SvaraRadera
 5. Fina! Passar super ihop med tröjan. Applikationen blir pricken över i:et. Måste nog tänka till och sy din någon byx appliaktion på framtida byxor...

  SvaraRadera
 6. Super fina kläder du syr samt fin-fina applikationer. Vad har du för inställning på maskinen när du syr? Jag får det inte så snyggt, jämnt o fint som dig. Undrar om du kan ge mig inställningstips:)

  SvaraRadera
 7. Jättesnygga! Fin applikation!

  SvaraRadera
 8. men jag sätter bredden på sicksack C och övriga på så långa tal (ena på knappvalet) som möjligt.

  Hej igen!
  Jag förstod inte det där sista:) "långa tal" och "ena knappvalet"
  Hoppas på ytterligare svar:) Tack igen

  SvaraRadera