Sidor

lördag, februari 13, 2010

Ytterligare en byxa.....


Denna byxa kommer att "levereras" till sin rätta ägare ikväll. Dock är nog imorgon mer rätt, eftersom jag misstänker att Emil kanske sover när han och min kära syster kommer hit.

Detta är inte första gången som Emil får (fast i detta fallet beställer) denna byxmodellen. Nu när han börjat dagis ville Hanna fylla på byxförrådet. Det enda önskemålet från Hanna var att de skulle vara svarta. Dock har ju jag lite svårt att "bara" sy ett par svarta byxor och därför blev det en liten applikation i form av ett E också. Jag tyckte att det borde passa ett par dagisbyxor bra eftersom "märkningen" på så sätt redan är gjord.


Mönster: Eget i storlek 80
Tyg: Svart velour från Mjuka Tyger samt turkos velour till applikationen från JNyDesign.

Positivt: Förutom att det är helg så ser jag fram emot ett par trevliga dagar tillsammans med min syster och hennes familj. Vi ska även ha kalas här hemma då min kära M fyller år.
Annars hoppas jag att jag ska lyckas fånga Emil på bild i sina nya byxor så att jag kan visa det här.

4 kommentarer:

  1. Fina svarta byxor! Trodde de var mörkblå först. Bra idé med färdig namnmärkning :-).

    SvaraRadera
  2. Fina! Jag trodde oxå att de var marinblå:) Själv måste jag verkligen försöka komma igång och sy ett par byxor med fickor för min son älskar verkligen fickor just nu! Ha en trevlig helg med din familj!

    SvaraRadera
  3. Snygga brallor! Hur gör du för att det ska bli så bra med applikationen på? Använder du nåt bakom både bokstaven och på insidan av byxan? Eller kan man få det snyggt ändå?

    SvaraRadera