Sidor

måndag, mars 08, 2010

Äntligen något till lilleman.....Det sägs ju att skomakarens barn alltid går i trasiga skor...och jag kan faktiskt förstå hur det ordspråket uppkommit :D. Nu har det iallafall blivit något till lilleman och denna gången i form av en tröja i mitt nya favoritmönster. Tyget är från JNyDesign och är helt underbart både i färg (lite mer intensiv är bilden) och i kvalité. Tröjan satt perfekt (kul) på Sigge och jag ska försöka knäppa en bild på honom, nästa gång han har på sig tröjan.

Mönster: Omgjort mönster i storlek 80 med utgångspunkt ur Ottobre 3/2009.
Tyg: Gröna vågade ränder från JNyDesign samt röd mudd från Hem och Hobby.

Positivt: Nu är jag snart ikapp med mina beställningar. Därefter kommer jag att sy lite kläder till mina egna troll (samt till en liten nykomling), men sedan hoppas jag att jag skall kunna släppa på beställningsstoppet. Jag återkommer på bloggen när jag kan ta emot beställningar igen.....så håll utkik :D.

7 kommentarer:

 1. supernice:) Fick min maskin idag så befinner mig i lyckorus!!!

  SvaraRadera
 2. Vilken finish, mycket snygg! Jag har den där modellen på min "vill-prova-på-lista". Köpte det numret på syfestivalen i februari. Kul att höra att du är så nöjd med den!

  SvaraRadera
 3. Vilken fin och annorlunda modell! Ser fram emot en livebild :-)

  SvaraRadera
 4. Gillar verkligen den modellen... Du har dessutom något att hämta hos oss.

  SvaraRadera
 5. Jättefin! Tycker så mycket om modellen.

  SvaraRadera
 6. Underbar! Nu kliar det i beställningsfingrarna =) Fast jag kanske ska lugna mig lite, åtminstonde tills dess att jag fått det som ligger på väntelistan =)

  SvaraRadera
 7. Den modellen är verkligen superfin! Synd bara att det finns nåt fint mönster i varje Ottobré, det blir så många att beställa när man nyss börjat sy ;-) Kul att se att det gröna vågade tyget är så fint till tröja för jag väntar på att det ska dimpa ner i lådan!

  SvaraRadera