Sidor

lördag, februari 27, 2010

Stjärnor till en liten stjärna....

Stjärnan i detta fallet är återigen kusin Emil. Denna gången hade Hanna beställt en tröja med lång ärm som skulle passa till dagis. Modellen fick jag bestämma själv, men hon ville ha den i JNyDesigns härliga turkosa stjärntyg. Eftersom jag blev barnsligt förtjust i denna modellen, bestämde jag mig för att det skulle bli en sådan. Dock började mönstret först i storlek 104, och än så länge har Emil bara 80, så det var bara att justera och rita om. Valet av muddväv och kantband föll på rött. Dels för att jag älskar färgkombinationen och dels så skulle det bli en snygg matchning till dessa. Livebilder på Emil i hela sitt set kommer framöver (så håll utkik :D).

Mönster: Omgjort mönster i storlek 80 med utgångspunkt ur Ottobre 3/2009.
Tyg: Turkosa stjärnor från JNyDesign samt röd mudd från Hem och Hobby.

Positivt: Jag är nöjd med tröjan både när det gäller färgkombination och modell. Ska det vara något som jag skall klaga på, så är det möjligtvis att jag nästa gång skall länga halsmudden lite.

Igår damp ett paket med härliga vårtyger från Mjuka tyger ner i brevlådan. För tillfället hänger tygerna på tork, och jag bara längtar efter att få sätta saxen i dem. För de som gillar fordonstygerna kan jag meddela att de kommer i fem nya färger. Kolla här!

11 kommentarer:

 1. Underbart fin, både tygerna, kombinationen men framförallt modellen!!!

  SvaraRadera
 2. Den är finast! Tack världens bästa syster =) massor med kramar från oss alla

  SvaraRadera
 3. Jätte fin! Så kul med en lite annorlunda modell. Det turkosa stjärntyget är så snyggt och vårigt. Ska förhoppningsvis oxå snart sätta saxen i mitt. Ha en skön helg!

  SvaraRadera
 4. lika snyggt som vanligt!!! trevlig helg

  SvaraRadera
 5. men åh så snygg och proffsig den ser ut!

  SvaraRadera
 6. Fin, och jag gillar kragen! Jättefint.

  SvaraRadera
 7. Hej! Det finns en fotoutmaning till dig, i min blogg.

  SvaraRadera
 8. Jättefin modell å supersnyggt att matcha med rött!

  SvaraRadera