Sidor

tisdag, februari 23, 2010

Body till Elis


Nu är vi lite friskare här hemma, fast snorigt är det allt. Jag sitter för tillfället och kollar på skidskyttet, så detta inlägget bli inte så långt :D.

Här kommer det en matchande body till Tildes lillebror Elis. Jag fick själv bestämma färgen på kantbanden, men modellen skulle vara en omlottbody. Jag är jätteförtjust i modellen på denna bodyn. Ursprunget är ett Ottobre-mönster, men jag har gjort ganska många justeringar (och då framför allt i benpartiet) för att få det som jag vill ha det.

Mönster: Body i storlek 68 från Ottobre 6/2007.

Tyg: Djungeltyg från JNyDesign samt mudd från Hem och Hobby.


Positivt: Återigen så finns det mycket att jubla över. Dels så är jag så nöjd med kantningen av bodyn. Jag har använt interlock istället för muddväv eftersom den är mindre elastisk, vilket gör att kanterna inte drar ihop sig för mycket. Dels så är elefanter och skog från Johanna påväg och dels så har Jenny fått in nya härliga moln och söta farmendjur. Tilläggas kan ju även att fordon i nya färger är påväg. Ihhhh.....vad det kommer att bli dyrt :D.

9 kommentarer:

 1. Jätte fin! Har fått tag i det Ottobre mönstret så det ska jag nog oxå använda snart! Måste bara fråga om du förstärker tyget på nått vis när du sätter fast knapparna inuti själva bodyn? Tänker mig att tyget kanske inte ska hålla för många öppningar och stängninar... De knappar som sitter på kantningen har ju flera lager tyg under om du förstår hur jag tänker?

  SvaraRadera
 2. Vad skönt att höra att ni mår bättre! Läste om er mardrömsbilfärd...Lät inte kul alls...Dom där bacillerna slipper man ju helst!

  Ha det så bra, vi ses på lördag!
  /E :)

  SvaraRadera
 3. Skönt att ni är på bättringsvägen! Underbar body, tyget är så härligt verkligen! Här kommer det med bli dyrt haha har nog beställt lite för mkt ;) man vill ju ha allt suck

  SvaraRadera
 4. Härligt att ni mår bättre.
  Supersnygg body!!!

  SvaraRadera
 5. Jättefin body, väldigt snyggt med röda kantband. Ja, nästan så man borde låta bli datorn några månader för att inte lockas av alla fina tyger som kommmer... Just nu är jag dessutom SÅ sugen på en Coverpro men vet inte om jag kan motivera det när jag bara syr för hemmabruk... Skönt att ni är på bättringsvägen!

  SvaraRadera
 6. Vad bra att ni börjar må bättre! Vilken söt body på en söt Elis! Fin modell på den.

  SvaraRadera
 7. Fin! Gillar knäppningen i grenen. Har också det numret, får se om det blir några såna till vintern....

  SvaraRadera
 8. Dina kläder är alltid toppenfina, så även denna body.

  SvaraRadera