Sidor

torsdag, november 26, 2009

Byxor till Sigge....


Min lilla plutt vara växer och växer och byxorna blir kortare och kortare. Här kommer ett par byxor som jag sydde samtidigt som jag sydde Emils present. Eftersom de båda kusinerna har samma storlek så tar det nästan lika lång tid att sy ett par byxor som två när maskinerna ändå är trädda med rätt färg.
Idag har Sigge haft 40 grader. Han har gosa och gosa och sovit mycket däremellan. Jag hoppas verkligen att han är bättre imorgon.
Mönster: Eget i storlek 80.
Tyg: Turkos velour från JNyDesign samt mudd från Hem och Hobby.
Postivt: Igår fick jag tygerna från Mjuka tyger och idag färdigställde jag en beställning som gett mig dåligt samvete länge. Åh, så härligt det känns!

3 kommentarer:

  1. Härligt! Snygga byxor, liksom den stjärnklara tunikan. Stackars lilla Sigge. Själv har jag gått och fått blåsor i munnen och jag vet ju vad det brukar innebära...förkylning. Men jag hoppas att det inte bryter ut efter veckans förberedenade kurer. Nu när det nalkas julbord till helgen och julmarknad nästa helg, finns liksom ingen tid. Men det brukar vara typiskt mig att bli sjuk, när man inte vill. Ni får ha det bra! /petra.h

    SvaraRadera
  2. Fina byxor i härlig färg! Hoppas S kryar på sig snabbt!

    SvaraRadera
  3. Jättefina!!! Hoppas han kryar på sig fort!

    SvaraRadera