Sidor

onsdag, september 16, 2009

1000 besökare och min första beställning


Idag har mätaren tickat över 1000 besökare, vilket jag tänkte fira med en liten utlottning. Frågan är bara av vad? Jag kan inte riktigt bestämma mig och frågar därför dig som läsare av min blogg vad du eller rättare sagt ditt barn skulle vilja vinna? Skriv en liten kommentar här nedan, så startar jag utlottningen när mätaren står på 1500. NI får önska klädesplagg, så står jag för tygval :).

Imorgon går leveransen av min (utanför familjen) första beställning!!!! Det är så spännande, men också lite nervöst eftersom man inte vet vad köparen ska tycka. Jag hoppas iallafall att både mamma och dotter blir nöjda.
Beställningen består av ett par tights i JNyDesigns härliga bruna molntyg och kommer från en mormor på sambons jobb. Precis som på dessa sydde jag ett rejält upplägg så att tightsen räcker länge.

Mönster: Tights enligt Meedom (storlek 98/104) med vissa justeringar.
Tyg: Molntyg från JNyDesign.

Positivt: Jag kan väl bara hänvisa till texten ovan samt tillägga på pluslistan att det bara är 1,5 vecka kvar till symässan i Borås. Jag har aldrig varit på någon syfestival innan och ser verkligen fram emot den. Jag och min goa mamma (som faktiskt är den enda jag känner som delar min passion för sömnad) ska ta oss en sväng till mässan samt till Skroten. Är det någon mer som ska på mässan?

Negativt: Igår var det en riktigt dålig kväll med mycket sprättande och många hoppstygn så därför hoppas jag på ett lyft ikväll :).

8 kommentarer:

 1. Grattis till 1000!!!
  Hade kunnat tänka mig en klänning till exempel...

  SvaraRadera
 2. Stort grattis!
  Hur läckra tights som helst!!!

  SvaraRadera
 3. Fina, ja jag ska troligen till syfestivalen!

  SvaraRadera
 4. Grattis till 1000 besökare och grattis till den första beställningen! Klart att beställaren blir nöjd, de är ju jättefina!

  SvaraRadera
 5. grattis för 1000 besök och för att fick första beställning, det kommer flera mer. dina tights skulle jag tänka mig att vinna, suprfina och väl ser de ut.

  SvaraRadera
 6. Grattis! Superfina tights!!! Gillar uppviket :-)

  SvaraRadera
 7. Hej och tack!!! =) Ja de ska bli kul att prova mönstren, man vill testa allt på en gång bara, så mycket idéer så lite tid...!
  Grattis till 1000 besökare och till din första beställning!! Beställaren kommer bli supernöjd, verkligen jättefina!!
  Skulle gärna vinna ett par puffbyxor!

  SvaraRadera
 8. Grattis till alla besökare :-)! Jag gillar verkligen tightsen, så ett par små tights skulle vara roligt att vinna. Tror att beställaren blir mycket glad!

  SvaraRadera