Sidor

lördag, juni 30, 2012

Ytterligare plagg till sommargarderoben


Nej jag har absolut inte slutat att sy barnplagg, men nu så här innan semestern har det blivit en hel del plagg till mig själv. När jag kom ner till stugan och visade upp mina senaste plagg för sambon så fick jag kommentaren:
-" Det är mycket koftor och byxor nu ;D"

Idag tänker jag inte blogga om varken koftor eller byxor även om dessa är sydda :D. Istället tänkte jag visa upp det senaste linnet som jag sytt. Jag älskar linnen och koftor men upplever ofta att linnena är ganska långa. Det är ju egentligen inget fel med det, bortsett från att detaljer såsom fickor osv försvinner. Dagens linne är sytt i ett tyg som inhandlats till en Sigge-t-shirt och otroligt nog fick jag ut även ett linne på de 60 cm som jag köpte :D. Spetsdetaljerna är inköpta hos Ulla som jag hittat på FB. Spetsen är av stretchvariant och är jättemjuk......och väldigt söt (enligt mig iallafall). Fickan är sydd i fuskskinn.

Mönster: Eget i storlek XS/S
Tyg: Trikå från Tygfabriken, interlock från LiandLo samt spets från Ulla.

Positivt: Jag tycker att det är så kul att sy linnen för tillfället. Hittills har jag fått ihop 4 stycken, så det kommer fler :D. Jag tycker om kombinationen i detta plagget mellan mjukheten i spetsen och hårdheten i skinnet. Idén till fickan har jag fått från Martina på Wcollection. 

4 kommentarer:

  1. Vilka fina koftor du har sytt till dig själv! Jag gillar dem skarpt. Jag kommer titta hit fler gånger och lagt till dig i min blogglista.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Vad roligt att du gillar mina koftor och välkommen tillbaka :D

      Radera
  2. Åh mycket fina vuxenkläder nu, önskar jag hade tid/tålamod att sy så mycket till mig själv!! Ursnyggt!

    SvaraRadera
  3. så fint!! kul att sy så snyggt till sig själv!

    SvaraRadera