Sidor

tisdag, juli 03, 2012

Om Ella får bestämmaJa, om Ella 6 år får bestämma så kan det se ut på detta sättet :D.

Idag har vi underbart väder och stora delen av dagen har spenderats utomhus. Nu har jag dock gjort samma misstag som varje år och missat lite solkräm och eftersom jag är rödhårig följaktligen bränt mig på axlarna. Därför blir det till att ta det lite lugnt nu. Marcus har tagit barnen till havet och då passar jag på att få till ett inlägg.

Idag skall det bloggas om barnkläder igen :D. Klänningen är sydd till Ella och vi har tillsammas kommit fram till hur den skall se ut. Trycket på bröstet hittade vi när vi var på Tygfabriken senast. Ella kollade länge på det och tittade med bedjande ögon på mig. Vem kan motstå det, även om jag själv inte är så förtjust i alla Disney-tryck  :D.
Eftersom jag av erfarenhet vet att Ella älskar "solklänningar" så förslog jag detta tillsammans med några volanger. Här var vi helt överens, men när Ella föreslog att trycket skulle sitta på magen, så var det stopp för mig. Efter lite lirande ändrade hon sig iallfall.....puh.
Volangerna är fållande med rullfåll samt rynkade på hushållsmaskinen. Jag har hittat så fina inställningar på "gamla Bettan" som gör att jag slipper sitta och rynka förhand......me like :D

Mönster: Eget i storlek 122
Tyg: Vit jersey samt tryck från Tygfabriken samt rutigt från Liandlo samt mudd från ?????.

Positivt: Mmmm vad jag gillar det rutiga tyget (jag det vita är underbar kvalité på med). Jag blev så himla glad när Ella ville ha något annat än rosa och lila. Kanske är hon påväg ur den fasen???? Fast lite rosa hoppas jag att hon håller kvar vid för hon är jättefin i den färgen. Nu är det snart dags att börja förbereda kvällen grillning. Ha en skönt i solen......och glöm inte solkrämen :D

3 kommentarer:

  1. Jättefin klänning!! Och smart att låta tjejen vara med och bestämma direkt ;)

    SvaraRadera
  2. En riktig flick klänning, å Ellas val blev ju jättebra :o)

    SvaraRadera