Sidor

tisdag, februari 07, 2012

Dubbelt upp.......



Ibland är det härligt att få sy riktigt flickiga kläder. Detta setet har jag faktiskt fått sy dubbelt av eftersom min kära kollega (som älskar rosa) fick se detta innan jag hann leverera det och beställde ett likadant. Kul när en beställning leder till en annan :D

Imorgon blir det en sväng till Jenny på LiandLo för införskaffande av mer racerbilar samt de nya astronauterna. Jag är så nyfiken på hur det nya färgställningarna ser ut live. De svarta är snart slut så jag kan med gott samvete fylla på med lite nya. Ha ha det känns som om jag ränner hos Jenny varje vecka ;D.

Mönster: Tunika och tights i stl 74 efter egna mönster
Tyg: Pingviner från Mishas samt cerise velour från Hem och Hobby

Positivt: Nästa vecka är det sportlov för Marcus och barnen. Själv tänkte jag ta ledigt ett par dagar och då bär det av ner till kusten och stugan. Stugan är inte vinterbonad så vi får bo på hotell, men det är alltid trevligt att kolla till den och drömma sig fram några månader.

11 kommentarer:

  1. Hej! Finns Pingvinerna i någon annan färg än blått? Tilde vill nog ha ;)

    SvaraRadera
  2. Vilket härligt sätt! Rolig kombination med klöver och pingviner! O vad fin din blogg blitt och cool logga. Hoppas ni får mysigt under sportlovet!

    SvaraRadera
  3. Jättefina tyger! Är supersugen på att beställa dregelhaklappar i pingvintyget och även klövertyget! Och tack så mycket för kläderna jag fick av dig igår, pojkarna har på sig dem idag och de passar perfekt. :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Annelie,
      Så kul att höra att du är nöjd med kläderna och att de passade bra. Maila mig dina önskemål på dregglisar så fixar vi det :D

      Radera
  4. Så fint! Det är alltid lika kul att titta in här för dina kläder ser så otroligt välgjorda ut!!

    SvaraRadera
  5. Superfina!!!
    Ha en skön semester!!

    SvaraRadera
  6. Så mysigt! Oh, avis...vill med till stugan....men jag ska inte klaga jag ska ju på SYFESTIVALEN och möbelmässan wihoo! Men snart är det vår och vi kan börja med halmstadsdejting;)

    SvaraRadera
  7. Jättefina plagg!!
    Låter härligt med stugvistelse, fast med hotell-lakan och -frukost ;)

    SvaraRadera
  8. Härligt set å vad lyxigt att ha nära till Liandlo :-)

    SvaraRadera