Sidor

fredag, augusti 12, 2011

Rock ´n Roll........

Här kommer en klänning som hamnat högt upp på Ella lista över klänningar som åker på ofta. Hemligheten bakom det hela är........
-" När man snurran så står den rätt ut....."


Och hon har ju helt rätt. Kjoldelen är helt klockad och ger massor med vidd.
När jag såg detta tyget för första gången så var jag inte helt övertygad. Jag är inget jättefan av tatueringar och min blick drogs inledningsvis bara till hjärtat. Dock dröjde det inte länge (ungefär den tid det tar för mig att rita en prototyp i huvudet) innan jag älskade det. Tattoo-känslan försvann och istället infann sig RockaBilly (stavas det så). Efter lite knåpande och trixande var mönstret klart och sedan var det bara att gasa för fullt :D.

Mönster:
Eget i storlek 116
Tyg: Darling från LiandLo och svart interlock från JNyDesign

Positivt: Det är inte bara Ella som gillar denna klänningen....så även jag :D. Kan även tillägga att jag fått en beställning på en likadan (hi, hi). Jag skrattade lite åt min dotter när hon lite malligt visade en kompis att hon minsann kunde snurra MYCKET mer på sin klänning än vad hon kunde :D. Barn är så finkänsliga....

17 kommentarer:

 1. Men den var ju bara helt underbar! Förstår att hon bara älskar den! Jag har inte heller varit helt övertygad om det tyget men det liksom växer tyror jag!super fin än en gång!

  SvaraRadera
 2. Jätte härlig denna skulle även min tjej gilla, så jag förstår att den är en favorit =)

  SvaraRadera
 3. Så snygg och cool, både klänningen och din dotter.

  SvaraRadera
 4. Fattar precis varför hon gillar den. Tänk att en sån "enkel" modell gör sig så fint, det är ju bara att konstatera att "less is more". Det behöver egentligen inte vara så tillkrånglat för att vara så fint. Tyget gjorde sig i denna klänningen, det talar för sig själv liksom
  Snyggt jobbat Malin !

  SvaraRadera
 5. Så söt tjej i jättefin klänning! Förstår att hon älskar den. Tyget "platsar" inte i min familj men det är jättefint på din dotter och modellen är super!

  SvaraRadera
 6. Kanon fin klänning och roligt tyg! Kul när man är lite tveksam ibörjan och sedan blir resultatet super!!!

  SvaraRadera
 7. Snygg!! Jag var inte heller övertygad om tyget först, men när jag får se såhär snygga modeller uppsytt i det så ändrar jag mig nog ;)

  SvaraRadera
 8. Jättefin! Jag förstår tösen, jag gillade också sådana snurrklänningar när jag var liten. (Och jag är fortfarande svag för rockabilly-klänningar :) )

  SvaraRadera
 9. Supersnygg! Jag tycker tyget är coolt och passar både barn och vuxna.

  SvaraRadera
 10. Jättefin och den verkar verkligen fallit Ella på läppen, pluspoäng :o)

  SvaraRadera
 11. Tyget passar ju perfekt till den modellen! Troligen till pyjamasar också.. Jag är inte vanligtvis förtjust i tryck på vit botten alls, men detta var coolt!
  modellen är ju hellyckad! Grattis till ett bra mönster!
  Förstår att den har använts, den hade gjort succé här också.. =o)

  SvaraRadera
 12. Cool klänning! Varför slutar man ha snurrtävlingar som vuxen egentligen - ser ju alldeles tokskoj ut!

  SvaraRadera
 13. Snacka om härligt snurr i kjolen! Förstår att den är en succé..=)

  SvaraRadera
 14. Wow, så snygg! Har själv spanat in tyget som jag tror att min 10-åring skulle älska. Ska nu visa henne din klänning och se om han inte blir lika förtjust som jag!

  SvaraRadera
 15. Vilken superfin modell du fick till! Passar jättebra till det tyget. Inte konstigt att den blev en favorit hos dottern :-)

  SvaraRadera
 16. Fantastisk! En sån kan jag med tänka mig! Du är en sann inspirationskälla Malin! Hoppas ni fick en go sommar i stugan. Kram

  SvaraRadera
 17. Wow så fin den var, älskar den!!!!! Hur fin som helst!!

  SvaraRadera