Sidor

tisdag, december 21, 2010

Små grodorna , små grodorna


Ja, jag kan ju inte direkt beskyllas för att vara allt för aktiv med min blogg för tillfället......men så är det väl runt jul när så mycket annat pockar på uppmärksamheten. I helgen rullade jag och barnen köttbullar för brinnande livet. Ella var jätteduktig och Sigge med, även om han mest lekte med färsen. Ett tag använde han den som bil för att sedan forma om den till en anka :D. Eftersom vi mer och mer närmar oss dagen D ....eller J så tyckte jag att denna tunikan kunde vara passande att blogga om nu. Klänningen är överlämnad sedan en tid tillbaka så jag förstör ingen överraskning. Modellen känner ni ju igen. Fickor är ju alltid poppis hos barn. Tänk vad mycket spännande som kan rymmas i dessa två :D.


Mönster: eget stl 92
Tyg: Petrolfärgade grodor från Znok och röd interlock från Kameleont Design.


Positivt: Igår satt jag och beställde hem massor med nya fina tyger. Jag tycker att jag varit riktigt duktig den senaste tiden, men nu kunde jag inte hålla mig längre........det har ju kommit så mycket snyggt!
Jag har även beställt nya namnlappar från Worldwide Labels. Det var lite småklurigt att beställa, men tack vare AnnKatrin med bloggen Irma & Otto så löste det sig bra. Tusen tack för hjälpen! Som ni förstår har jag fler saker än tomten att se fram emot :D.

15 kommentarer:

  1. Vilken fin modell på klänning och vad bra det röda gjorde sig mot grodorna.

    SvaraRadera
  2. Håller med om att färgkombon är klockren och modellen med fickorna är en av mina favoriter! Undrar när jag ska komma mig för att prova sy fickor på en klänning... Fick hem lite grodor och retro ringar häromdagen men nu ska jag hålla mig lugn på tygfronten ett tag, tror jag:)

    SvaraRadera
  3. Super fin klänning!! God jul och gott nytt år!! Kram

    SvaraRadera
  4. Supersnygg klänning med härliga färgkombinationer! Bb-kitet nedan är så fint! Svart och rött gör sig väldigt bra tillsammans!

    SvaraRadera
  5. Gud så underbart snygg, du är så duktig, verkligen en fin kombo i ännu finare modell. lapparna då, hur gör man då, jag är sugen men fattar inte på mig heller med wwl. SOS!

    SvaraRadera
  6. Fin tunika, gillar fickorna... God jul på dig och hoppas på fler inlägg snart...

    SvaraRadera
  7. Så glad jag blir av den här klänningen - den är hur fin som helst!! Gillar verkligen dina fickor! Jag väntar också på namnlappar från WorldWideLabel - tyckte att det var lite segt med beställningen, men nu ska de bara skickas till mig :)
    God Jul!

    SvaraRadera
  8. Jättefin klänning, god jul!/Åsa

    SvaraRadera
  9. Hej Hopp !
    Kikar in och kollar på din fina klänning ! och samtidigt vill jag

    ÖNSKA ER EN RIKTIGT FIN JUL !

    SvaraRadera
  10. Jättefint med det röda kanterna! För mig har du blivit kombinationernas mästare, det är alltid så spännande att se vad du matchar ihop för tyger!

    God Jul och Gott Nytt År önskar jag dig och din familj!

    SvaraRadera
  11. Jättefin! Så duktig du är på att sy. Jag har precis fått en overlock, och världen av tyger utökats :). Jag har tittar runt vad jag vill beställa för tyger, tänkte börja med en babyfilt. Är tyget du använt till klänningen bra att använda tillsammans med velour? Svårt att veta när jag knappt sytt i mjuka tyger innan.

    Kanske en idiotfråga, men kan man kantbanda mjuka tyger utan en kantbandare till sin overlock? Och passar en sån kantbandare till alla overlockmaskiner?

    SvaraRadera