Sidor

lördag, december 25, 2010

God fortsättning på er allihop

Här har julafton avklarats med Kalle, tomte, mycket mat och väldigt förväntansfulla barn. Till oss kom inte tomten förrän efter fem och det var många långa timmar fram tills dess. Dock delades en och annan klapp ut under dagen :D. Ella var väldigt blyg för tomten, men Sigge var som vanligt helt orädd. När vi åkte hem frågade vi Ella om hon var nöjd med alla paket och det var hon men..... hon fick ingen stor docka som hon skrivit på önskelistan. Det var då jag och gubben insåg att vi glömt slå in Skrållan som införskaffades redan i somras : S. Detta löstes med en klapp som tomten "tappade" igår. Idag har vi lekt med alla klapparna. Ella fick en liten batteridriven symaskin och idag har vi invigt den med en liten vimpel.

Nej, det får väl bli lite syprat i detta inlägget också. Innan jul slet jag som en tok för att få till några plagg till barnen. Nu i efterhand kan jag väl säga att de presenterna passerade ganska obemärkt så nästa jul tänker jag inte stressa riktigt lika mycket : D.
Idag har dock Ella haft modevisning och här kommer ett smakprov.
Ella hade totalt 4 klänningar från tomten och en av dessa var en fe-klänning i Johannas fina mönster. Detta tyget var ett tyg som jag riktigt längtade efter. Från början hade jag tänkt ta det gröna med rosa feer, men när Ella fick bestämma så blev det det lila. Modellen tänker jag inte orda så mycket om eftersom den uppvisats tidigare, men än så länge hade jag inte sytt någon till Ella.

Mönster: eget i stl 110/116
Mönster: Fe-tyg från Znokdesign samt lila mudd från Hem & Hobby.

Positivt: Jag tycker att tyget är jättefint. Som vanligt har Johanna gjort ett toppenjobb. Dessvärre finns inte tyget till försäljning längre så jag är jätteglad att jag hann lägga vantarna på en bit.
Frånsett detta njuter jag av min julledighet som sträcker sig fram till början av januari. Jag hoppas att det blir mycket uteaktivitet och mys med familjen. Ha en god fortsättning allihop.

11 kommentarer:

 1. God fortsättning! Ni verkar ha haft en bra jul! Komiskt med Skrållan, så kan det gå när man handlar i väldigt god tid:)) Fe klänningen är som vanligt fin, gillar verkligen modellen i sin enkelthet och med de fina fickorna. Ha fortsatt skön ledighet, själv ska jag jobba till veckan och får vara ledig först efter nyår...

  SvaraRadera
 2. God fortsättning! Kul att höra att ni oxå har haft en fin jul. Hannah fick också en fe-klänning fast i det gröna. Kvalitén och mönstret är ju jättefint. Gillar din klänningsmodell med de fina fickorna.
  Det där med att glömma paket det har vi också råkat ut för, senast nu denna julen. Saken var den att jag hade till och med glömt bort var jag hade lagt den, hihi ... Jag och min dotter letade en lång stund. Det var ett par pyjamasbyxor i flanell som var till henne.

  Jag har svarat på din fråga i min blogg, för det var ju fler som undrade. Jag får be dig att läsa där.

  Ni får ha en skön fortsättning på ledigheten och krama om varandra. / mari

  SvaraRadera
 3. God fortsättning!
  Njut av ledigheten med nära och kära ;o)

  SvaraRadera
 4. God fortsättning till dig också!! Hah, gott att höra att jag inte är ensam. Vi hade julen hos oss i år full fart så när tomten var färdig och skulle gå insåg jag att våra paket saknades!! Jag hade helt glömt att ta fram dem. Helt ärligt så verkade ingen saknat dem.
  Underbar klänning!! Men när Johanna är inblandad kan det nästan aldrig bli fel.

  SvaraRadera
 5. Härligt att höra att er jul har varit bra.
  Vi har också haft en bra jul, men precis som du så missade jag julklappar, hos mig var det två stycken som glömdes. Inget märkvärdigt men två örngott som syddes i god tid innan jul. Jag kom på dem när vi åkt 3 mil hemifrån. Tur att de barnen fyller år under våren :)

  GOD FORTSÄTTNING!

  SvaraRadera
 6. Ja tyget ser superfint ut och blev jättesött som ett klänning!

  SvaraRadera
 7. Så fin hon är i sin nya klänning. Det var samma här med de mjuka paketen ; ) Här var det jag som missat ett paket från tomten & minstingen orkade inte öppna de sista klapparna. God fortsättning!

  SvaraRadera
 8. Så söt! God fortsättning!

  SvaraRadera
 9. God fortsättning! Vilken härlig klänning!

  SvaraRadera
 10. Jättefin klänning! Och jag känner igen det där med klappar som passerar obemärkt. Bättre att de får dem nån annan gång när de inte konkurrerar med leksaker! ;-)
  God fortsättning!

  SvaraRadera
 11. God fortsättning! Helt underbar klänning, mycket fint tyg!

  SvaraRadera