Sidor

tisdag, december 14, 2010

Detta gör mig extra stolt :D


Nu i helgen kom en ny lite tjej till världen och nedpackat i BB-väskan fanns detta kit. Jag blir alltid extra glad när någon vill lägga ner mina kläder i väskan som åker med till BB, eftersom jag personligen tycker att de första kläderna är extra speciella.

Jag har fått se bilder på underverket och hon är underbart söt med mycket svart hår.


Jag har haft äran att sy ett BB-kit tidigare och när jag fick se bilderna på lilla Ellie insåg jag hur stort mönstret från Ottobre var, vilket jag utgått ifrån. Därför minskade jag ner mönstret till detta kitet och jag hoppas att det blir bättre. Bodyn har som sagt sina rötter i ett Ottobre-mönster, men jag har ändrat mycket och då framför allt i grenen. Jag har ju även minskat ned det, eftersom deras mönster mer motsvarade stl 56/62 än stl 56. Mössan har jag fodrat med velour för att göra den lite varmare, nu när vintern kommit för att stanna.


Mönster: Omkonstruerat mönster med bas i Ottobre 6/2007. Byxa och mössa eget i stl 56.
Tyg: Röda jerseymoln samt röd interlock från JNyDesign, röd velour från Hem och Hobby, svarta elefanter från Znok samt röd/svart velour från Mjuka Tyger.

Positivt: Stort GRATTIS till den nya familjemedlemmen. Hoppas att ni alla mår bra och att kläderna kommer till glädje.
Nu är jag snart klar med alla julklapparna, sånär som på en, och sedan skall jag softa i soffan, dricka glögg och bara mysa :D.16 kommentarer:

 1. Så otroligt fint! Jag blir alldeles bebissjuk!

  SvaraRadera
 2. Helt underbart set! Det är lika irriterande varje gång jag ser så fina bebis kläder att jag inte sydde när mina barn var bebisar:( Tänk så kul det hade varit att få packa ner ett helt egen tillverkat set till sin egen lilla bebis:) Förstår att du känner dig hedrad som fått fixa ett BB-kit till denna lilla nya bebis.

  SvaraRadera
 3. Åhh vad fint. Jag blir också bebissugen.

  SvaraRadera
 4. Vilket gulligt set! Man kommer inte i håg att ens egen lilla kille har varit så där liten. Vad fort man glömmer :( Super gulligt i alla fall var det!!

  SvaraRadera
 5. JA, det är verkligen speciellt med de allra första kläderna. Förstår att du är stolt!

  SvaraRadera
 6. Klart du ska vara stolt! Dina kläder är ju underbara! Detta set hur gulligt som helst!

  SvaraRadera
 7. Fiffigt att binda ihop färgerna med kantningen på bodyn!

  SvaraRadera
 8. Åh, vilket snyggt litet set! :D
  Kul att se att du valt tyger med olika mönster! :) Det är så lätt att falla för att sy set i samma tyger..

  SvaraRadera
 9. Åh, så snyggt och gulligt set! Helt fantastiskt med så små kläder :)
  Härligt att du snart är klar med alla klapparna så du hinner njuta lite innan julafton, jag börjar också se ljuset nu :)

  SvaraRadera
 10. Sååå himla fint!!! Ja, det är verkligen nåt speciellt med de första kläderna, personligen sparar jag alltid dem till mina små, hängande på en fin galge eller inramade, på deras rum. =)

  SvaraRadera
 11. Åh vilket fint set! Det hade jag oxå gärna haft när vi åkte hem från BB med lillkillen. Tyvärr sydde jag inte överhuvudtaget då å visste inte att du gjorde heller :-)

  SvaraRadera
 12. Vilket underbart set! Läcker färg/mönstermatchning! Känn dig absolut stolt, BB-kläderna är speciella!
  Ang cp-nålarna så använder jag också Schmetz EL80, i varje fall så är en av nålarna det...den andra är en av de som följde med maskinen (låg en extra nålask med), organ-nålar. Men man ska kanske inte lita på att man får superbra nålar till sin maskin när man köper den... Jag kanske borde testa att byta ut även den sista nålen till en SchmetzEL80 och se vad som händer...

  SvaraRadera
 13. Inget bebi-rosa här inte ! Det röda gav sådant liv i setet. Den bebisen kommer att vara sötast av alla när den åker hem ...
  Snyggt och välsytt som vanligt

  SvaraRadera
 14. Vilken fin och inspirerande blogg du har! Jag har precis börjat sy så att kika in här är perfekt =) Och härligt med busiga prinsessor och söta prinsar, det är precis vad världen behöver! Kram /Caroline

  SvaraRadera