Sidor

tisdag, september 07, 2010

Sista outfiten från i sommar

Nu när gubben tittar på fotboll passar jag på att få in ett nytt inlägg. Idag har vi haft härlig sol och tankarna vandrar snabbt tillbaka till sommaren. Eftersom jag haft sommarkänslor idag, får det bli ett inlägg med ett sommarset.

Setet är sytt till barnens kusin Emil. Min syster är väldigt svag för turkos och därför var det ganska lätt att gissa vilket aptyg hon skulle välja :D. Från början hade jag skurit till turkosa kantband, men efter lite övervägande bytte jag till svarta eftersom jag personligen tycker att det är coolare. Till detta blev det ett par shorts i stretchfrotté. Frottén är underbar i färgen, men som vanligt är det inte helt lätt att göra den rättvisa på foto. Shorten är sydda enligt mitt vanliga pufftights-mönster, men kortade.

Mönster: T-shirt och shorts i storlek 92 (egna)
Tyg: Turkosa jersey-apor samt turkos stretchfrotté från Mjuka Tyger. Mudd från Hem och Hobby.


Positivt: Det är alltid lika roligt att sy till lilla Emil. Dock har hans mamma börjat fuska lite med sina egna maskiner, så vem vet hur länge till jag får äran :D.

Tänka att Emil redan kommit upp i storlek 92, medan min egna pöjk fortfarande traskar runt i 80.......och det skiljer bara 4 månader mellan dem :D. Vi får väl se om Sigge kommer på upploppet, någon gång i 8:an :D.

8 kommentarer:

  1. Så himla gulligt!
    Misströsta inte ;o) min son var länge kortast i klassen, men i 9:an drog han iväg och är nu längre än många av sina fd klasskamrater.

    SvaraRadera
  2. Jättefint set i härliga färger!

    SvaraRadera
  3. Läckert set, turkost och svart passar så bra ihop :)

    SvaraRadera
  4. Kjempefint sett - enig i at det gjorde seg med svarte kanter.

    Mine to eldste gutter har forresten også vært ganske så små hele veien, men nå ser det ut til at eldste på 5 begynner å bli ganske lang likevel ;-).

    Ha en herlig dag, håper sola skinner idag også!

    SvaraRadera
  5. Super fint! Här blåser det halv storm idag, så det piggar upp att få se lite sommarkläder. Ha det bra!

    SvaraRadera
  6. Kanonfint! Verkligen perfekt med de svarta kantbanden och svarta sömmen!

    SvaraRadera
  7. Snyft, varför kom hösten så tidigt i år. Annars hade man ju kunnat njuta av en sådan outfit länge än.

    SvaraRadera