Sidor

torsdag, september 02, 2010

Störst hittills :D


Ja, det är just vad detta plagget är....iallafall bland alla Krumelej-plagg. Hittills har jag hållt mig till plagg upp till 122, så detta blev en ny utmaning. Mamma M som beställde tunikan i det förra inlägget ville även beställa kläder till sina andra barn och jag kunde helt enkelt inte låta bli att anta utmaningen. Som tur var kunde E komma hit så att jag fick mäta på henne. Precis som lillasyster S fick E välja fritt bland mina tyger och valet föll på ett tyg som jag fick med mig hem från Skroten under mitt senaste besök. Den lila färgen är riktigt härlig och jag kan förstå varför valet föll på denna.
Modellen är en singoalla med kort ärm. Egentligen inte så mycket mer att orda om det. Ibland är det dumt att komplicera modellen när tyget är så talande.
Mönster: Eget i storlek 146 (tror jag eller så var det 134)
Tyg: Lila velour med blommor från Skroten
Positivt: Klänningen var enligt ryktet (:D) mkt uppskattad och E gillade att den var så mjuk. Visst är det underbart med barn.....de ger verkligen den bästa responsen och sporrningen. Ha en fortsatt trevlig kväll allihop.

10 kommentarer:

 1. Fin! Det går åt lite mer tyg till de större storlekarna, eller hur?!:))Har funderat på att köpa det tyget till min 6-åring som kommit i en lila period:)

  SvaraRadera
 2. Ja, tygmängden är betydande när man kommer upp i dom här storlekarna! Klänningen ser jättehärlig ut, förstår om hon gillar den!

  SvaraRadera
 3. Kjempeherlig kjole, og skjønner godt at E likte dette stoffet, fargen var nydelig.

  Ha en fin helg!

  SvaraRadera
 4. Lila är en underbar färg. Konstigt att man inte använder den oftare.
  Snygg klänning, förstår att hon blev glad för den. Nu är du en erfarenhet rikare. Din egen dotter kommer ju oxå att växa i dem storlekarna så småningom. Nu har du ju förberett dig, hihi ...

  Ses i helgen !

  SvaraRadera
 5. Ser jättefin ut! Tror också jag har denna velouren någonstanns, ska leta fram den.

  SvaraRadera
 6. Härligt med velour! Bra nu när det börjar bli höst och lite kallare. Ser så mysig ut!

  SvaraRadera
 7. Vad söt klänning, skroten ä ett bra ställe också. Mysigt tyg. Ha en skön söndag, kram/Mira

  SvaraRadera