Sidor

tisdag, juni 01, 2010

Mu, mu, mu......kan du säga vem jag är

När Jenny kom med detta tyget var jag inledningsvis inte helt övertygad om vad jag tyckte om det. Självklart tyckte jag att det var gulligt, men var det något som skulle falla mina barn i smaken? Trots min tvekan beställde jag hem en meter i den vita jerseyn och Ella blev överförtjust. Främst tror jag att det var hästen som drog :D.

Nu har jag äntligen fått tummen ur och sytt något av tyget. Ella var i stort behov av långärmade tröjor och därför blev det för en gång skull något praktiskt :D. Jag använde mig av mitt vanliga tröjmönster och valde att plocka upp det rosa i tyget i kantband och dekorsömmar. Dekorsömmarna (avigsidan på Cover prons trippelsöm) syddes i ärmfåll, upplägg samt i sömmen vid armhålan.

Mönster: Eget i storlek 110
Tyg: Vit bondgård från JNyDesign samt cerise interlock från samma leverantör.

Positivt: Ella blev jättenöjd över sin ny tröja och jag med :D. Dock är jag lite rädd att hon snart skall växa ur den på längden. Dock har jag en plan för detta och när den dagen kommer återkommer jag med detta. Nu skall jag titta klart på Desperate Housewifes och sedan blir det sängen.

11 kommentarer:

 1. Så snyggt med de rosa kantbandet och sömmarna på tröjan!

  SvaraRadera
 2. Ååh, den här gillar jag!

  SvaraRadera
 3. Jättefint med de cerise/rosa detaljerna.

  SvaraRadera
 4. Supersöt!
  Man vet aldrig med de små liven vad som går hem :o) Numera frågar jag skruttan innan jag beställer, så jag inte får en massa tyg liggande. För har hon väl bestämt sig så ändrar hon sig inte i första taget ;o)

  SvaraRadera
 5. Tycker det är ett jättehärligt tyg som blev väldigt fint med de rosa sömmarna och mudden. Kan vara lite marigt med bestämda barn... =) Min 3åring säger "den är Ellas" (lillasyster) om jag sytt något som inte faller henne i smaken =)

  SvaraRadera
 6. kanonsöt! här är det favorit mönster förtillfället noel älskar sina bondgårdskläder (inne i en djurperiod)...

  SvaraRadera
 7. Vad fin tröjan blev! Och man förstår att tyget går hem hos barn. Mönstret och färgerna är ju jättefina!

  SvaraRadera
 8. Gulligt tyg som min dotter även skulle gilla, hon älskar djur! Läckert med de rosa dekorsömmarna och mudden!

  SvaraRadera