Sidor

lördag, maj 29, 2010

Titta vad jag hittade i fotogömman :D

Idag blir det lite gammal "skåpmat" som jag inte hunnit blogga om än. Jag massor med färdiga plagg liggande, men än har de inte hamnat på bild. Idag skall jag dock försöka ta tag i det och jag hoppas på fint väder så att jag kan göra det ute. Jag tycker att färgerna ofta blir mycket klarare i dagsljus.


Denna beställningen är ett resultat av en body i samma färg- och tygkombination som jag sydde för någon månad sedan. Mamma S såg den på bloggen och undrade om jag hade tyg till en tröja också och som tur var fanns det en liten tygbit kvar. Nu är mina turkosa apor och lejon slut och det känns rikigt kul när man gjort åt ett tyg helt. Jag behöver verkligen mer plats hemma eftersom det kommer in så faktastikt mycket fina tyger nu framöver.

Mönster: Eget i storlek 86
Tyg: Turkosa jersey apor från JNyDesign samt gul interlock från mammas gömmar.

Positivt: Man blir alltid lika glad när en beställning leder till en annan. Det blir nästan som ett kvitto på att det man gjort uppskattas :D. Dessvärre har jag ingen live-bild på Kevin, men jag har iallafall fått se den på och lillkillen var SÅ söt. Tack snälla S för att du tog med Kevin till jobbet så att jag fick se honom i sin tröja.

Jag vill även passa på att tack för alla snälla kommentaren jag får. Jag blir lika glad för var och en :D.

7 kommentarer:

 1. Jättefin, härlig färgkombination.

  SvaraRadera
 2. Superfin! Vad duktig du är som gör slut på dina tyger, här börjar det bli trångt för de nya tygerna... får nog sätta upp nån mer hylla :-)

  SvaraRadera
 3. Jättefin tröja! Somrig färgkombo, lite som svenska flaggan =).

  SvaraRadera
 4. Jättefin! Jag vill inte göra slut på mina tyger helt utan försöker spara en liten snutt som kan räcka till något litet. Hamstringsbeteende på hög nivå :)

  SvaraRadera