Sidor

torsdag, juni 03, 2010

En beställning från barnens gammelfarmor


Sådana här beställningar är lite extra roliga. Beställningen är som rubriken antyder gjord av min lilla farmor och är till mitt nya kusinbarn Daniel. Daniel var vid födeln inte så jättestor, så denna blir lite att växa i :D.

Jag valde att sy denna bodysuite i ett av Mjuka tygers aptyg. Detta tyget är ganska tunt, så jag tror att plagget kommer att bli toppen till sommaren, när man vill ha heltäckande men svala kläder. Sömnaden av denna gick inte helt smärtfritt. Framförallt var det halslinningen som krånglade. Jag hade gjort det fatala misstaget att klippa halsen lite för stor, så när jag kantbandade den med min kantbandare, blev den på tok för stor. Jag fick helt enkelt sprätta upp och sy dit mudd istället, eftersom den hjälpte till att hålla in öppningen. Slutresultatet blev iallafall bra och det är ju det som räknas :D.


Mönster: Eget i storlek 68.
Tyg: Aptyg från Mjuka tyger och brun interlock från JNyDesign.

Positivt: Om jag säger vädret så är det nog ingen som höjer direkt mycket på ögonbrynen. Vi har strålande sol och jag och resten av familjen njuter :D.

14 kommentarer:

 1. Vilken snygg bodysuit! Härligt tyg.

  SvaraRadera
 2. Så underbart söt, och vilket härligt tyg!

  SvaraRadera
 3. Så himla söt!! Jättefint tyg! Vilken tur att du kunde rädda halsöppningen med en mudd.

  SvaraRadera
 4. Så söt! Tyger gör sig bra mycket bättre på ett färdigt plagg än bara som det är:) Kul att ni njuter i solen, här vräker regnet ner just nu:(

  SvaraRadera
 5. Så otroligt söt! Kul att se något färdigt plagg i detta tyg. Jag har varit lite sugen på att beställa lite av det men visste inte riktigt vad jag skulle ha det till.

  SvaraRadera
 6. Jättesöt bodysuit! Fint tyg, har inte sett det tidigare.

  SvaraRadera
 7. Riktigt fin modell av ett jättesött tyg!

  SvaraRadera
 8. Åh vad fin!!! Smart att rädda med mudd.

  SvaraRadera
 9. Bodysuits är ju så mysiga! Den här var jättefin! Sött tyg!

  SvaraRadera
 10. Vilken söt bodysuit! Gulligt tyg!

  SvaraRadera
 11. Nu hittade jag ju en till blogg att lägga i listan ju, nämligen DIN! Fina saker du syr!
  Gillar verkligen bodysuiten, den ser urproffsig ut!

  SvaraRadera
 12. Åh den här var verkligen jättefin, både tyg och modell! Det där aptyget har jag visst missat :-)

  SvaraRadera
 13. Den här bodysuiten har blivit ett favoritplagg i Daniels garderob, "tyvärr" växer han så det knakar så det dröjer nog inte många veckor till innan han har växt ur den och det är synd.
  Verkligen jättemysig och så fin. Du är så duktig Malin! Vi skickar en bild till dig snart med bild på Daniel i bodysuiten. Hälsningar Olof, Sandra & Daniel.

  SvaraRadera