Sidor

måndag, mars 22, 2010

När blev min Sigge så stor.....?


Nu är det bara två veckor kvar av min mammaledighet och jag sörjer. När jag gick hemma med Ella så kunde jag ibland tycka att dagarna kändes långa, men denna gången har jag verkligen njutit från första dagen. Visst älskar jag och brinner för mitt arbete, men det är ju trots allt bara ett jobb som inte går att mäta sig med att tillbringa tid med mina älsklingar.


Ja, ja nog om detta :D. Här kommer iallafall utlovade bilder på Sigge i sin gröna "vågade ränder"-tröja. Eftersom Ella bestämt sig för att inte gilla grönt så blir lilla Sigge överöst med gröna kläder eftersom det är mammas favoritfärg :D. Ha en fortsatt trevlig måndag!

10 kommentarer:

 1. Ser ut som ett riktigt busfrö... Visst är det härligt att kunna vara hemma med sina barn, och jag tror det är ganska viktigt att göra det medans de är riktigt små (om man kan det).

  SvaraRadera
 2. Fin kille i fin tröja! Visst är det sorligt när mammaledigheten tar slut, jdet är ju en tid som man aldrig får tillbaka... Själv har jag bara trivts bättre och bättre med hemma livet för varje barn och nu sista gången var jag hemma drygt 2år och njöt. Nu har jag snart jobbat ett 1/2 år och trivs med det med även fast tillvaron blir lite stressigare när man jobbar:( Njut av sista mammalediga veckorna och lycka till på jobbet när det blir dags!

  SvaraRadera
 3. Jättefin tröja och buskille :-)

  SvaraRadera
 4. Sötaste Sigge i sötaste tröjan!! Verkligen härligt mönster i härliga färger =)

  SvaraRadera
 5. Det är "storkillen" nu! Ser lite småbusig ut, han passar jättebra i den nya tröjan! /petra

  SvaraRadera
 6. Tjusig kille i superfin tröja!
  Var ålder har sin skönhet :o)
  Det är jättemysigt att vara hemms så länge som möjligt när de är små :o) När mina äldsta gick i låg/mellan stadie så gick jag ner i tid för att kunna vara hemma när de kom hem från skolan och det var oxå en härlig tid.

  SvaraRadera
 7. Hej!
  hihi...Sigge är så söt! Grönt är min favvofärg me :)

  ...det där med mammaledighet låter riktigt härligt det...hehe.. :)

  Kram, vi hörs! /Emma

  SvaraRadera
 8. Vilken sötis han är! Ser ut som att han är väldigt lik dig när jag tittar på din profilbild =).

  Ja man ska njuta av sin mammaledighet och ta vara på tiden som faktiskt är helt underbar. Man kan ibland glömma bort hur bra man har det.
  Njut ordentligt de sista veckorna och lycka till med jobbet när det börjar igen!

  SvaraRadera
 9. Ja tyvärr går tiden alltför sorgligt fort!
  Så söt han är i sin tröja!!

  SvaraRadera
 10. Men OJ vad söt han är!! Ja du.. jag förstår precis vad du menar med sorg i hjärtat när mammaledigheten tar slut! Jag har dock rätt lång tid kvar...men känner redan av det... !! Ser fram emot min nya leverans!! :)

  SvaraRadera