Sidor

lördag, mars 20, 2010

Jumpsuite till en färsking.....


Runt omkring mig föds det små mirakel på löpande band och minst dubbelt upp är på jäsning :D. Det är så härligt och tänk vad många små Krumelej-plagg det kommer bli framöver.

Eftersom plagget i detta inlägg inte överlämnats än så kan jag inte avslöja så mycket. Jag kan iallafall avslöja att barnet är fött och har en pappa som inte är så förtjust i könsbestämde kläder. För att inte placera plagget i någon grupp valde jag (i mitt tycke) könsneutrala färger och en modell som passar både killar och tjejer. Modellen föll jag som en fura för så fort jag fick se den och efter att sett den på flera bloggar har suget efter att sy en egen inte minskat. När det gäller tygvalet har jag haft velourtyget i hyllan en längre tid. Dock har det inte blivit av att jag sytt något i det, vilket jag i efterhand inte kan förstå hur jag låtit det ligga så länge.Mönster: Ottobre nr 6/2009 ( stl 62/68)
Tyg: Stjärnvelour från Mjuka Tyger, petrolfärgad interlock från Stoff 2000 samt dragkedja från mammas gömmor.


Positivt: Personligen älskar jag denna dressen. Modellen är jättetuff och jag blev barnsligt förtjust i kombinationen orange/rött och petrol. Jag kommer garanterat att sy något i denna kombinationen till Sigge. Jag hoppas att mottagaren blir nöjd och att de tycker att den är cool. Är det någon som vågar gissa könet på barnet? Skulle vara roligt att se om andra upplever den som könsneutral :D.

11 kommentarer:

 1. Super, super fin!!! Nu har jag funderat för mycket medan jag läste ditt inlägg så jag kommer inte ens ihåg om jag tänkte tjej eller kille när jag så plagget först:) Tycker dock det passar bägge könen! Håller som bäst på att fundera ut vad jag ska sy åt en liten tjej som föddes i tisdags...

  SvaraRadera
 2. Supersnyggt!! Tycker det ser så proffsigt ut med dragkejda. Har fortfarande efter nästan två års sömnad inte vågat mig på ett plagg med dragkedja.. Ang könet så gissar jag faktiskt på kille!

  SvaraRadera
 3. Så cool! Snygg kombination av färger.

  SvaraRadera
 4. Så himla läcker, både i modell och färgval :o)

  SvaraRadera
 5. Wow vad snyggt! Den modellen står oxå på min lista att testa. Du får nog länka om till mig nu när jag har bytt bloggadress, jättekul att du håller koll på mig :-)

  SvaraRadera
 6. Superfin! Verkligen unisex!

  SvaraRadera
 7. Hur kan det komma sig att varje gång jag ser bebis kläder så börjar jag tänka efter om jag ändå inte känner någon som jag kan köpa fina minikläder till? *ler*
  :)

  SvaraRadera
 8. fick du mitt meddalnde igår?

  SvaraRadera
 9. Det blev verkligen en snygg och annorlunda färgkombination. Gillar...

  SvaraRadera
 10. Jätte jättefin!!! Jag tänkte kille när jag såg det tror jag, men skulle helt klart även sätta dem på min tjej!

  SvaraRadera
 11. Jag tänkte också kille ; ) Men passar ju en tjej minst lika bra!

  SvaraRadera