Sidor

onsdag, mars 24, 2010

I´m in love.....



....och denna gången är det i denna bodyn. Jag älskar kombinationen mellan det turkosa apor och lejontyget och det gula kantbandet. När jag skulle välja kantbandet var jag först lite osäker på hur det skulle bli med gult. Skulle det kännas som en Sverige-flagga? Nu är jag iallafall jättenöjd med valet och ni kommer garanterat se denna kombinationen igen.

Mönster: Body från Ottobre 6/2007 (med justering framför allt i grenen).
Tyg: Turkosa apor och lejon från JNyDesign samt gul mudd från mammas gömmor.

Positivt: Nu är min turkosa bit av apor och lejon slut. Det känns alltid skönt när tyger går åt och blir härliga plagg. Som tur är finns ju tyget fortfarande kvar hos Jenny, och det är ju för väl för chansen är ganska stor att jag kommer att behöva beställa mer :D

12 kommentarer:

 1. Suuuuuperläcker kombo!!!!

  SvaraRadera
 2. I'm in loooove too, jättefin! Fin-fin kombo!

  SvaraRadera
 3. Så otroligt fin kombination! Roligt att du kan plocka från din mammas gömmor tyger och sytillbehör.. :-) Det är ju så tacksamt att få något att använda för sömnaden. Jag har fått svärmors knappsamling från 70-talet, en guldgruva! :-)

  SvaraRadera
 4. Vad bra att du "vågade" det blev verkligen en jättesnygg kombination! Låter trevligt att ha så mycket fint i mammas gömmor :-)

  SvaraRadera
 5. Det blev ju hur snyggt som helst! Själv hade jag nog inte vågat:) Har en beställning på en body i just det tyget men där blir det nog tradtionella bruna kantband, om jag inte får beställaren att ändra sig...:)

  SvaraRadera
 6. Den är fantastisk Malin!! Me like mycket!

  SvaraRadera
 7. Sverige-flagga eller inte, galet snyggt blev det i alla fall!

  SvaraRadera
 8. jättefin kombo! ap-lejon tyget är verkligen en favorit =)

  SvaraRadera
 9. hej, igen, ang min babylock så kan jag bara säga att jag är så NÖJD!! Trådspänning sköter den helt själv, det behöver du aldrig tänka på! Att trä den är löjligt enkelt, det finns ingen enklare maskin att trä, sen så väljer du en söm bara så levererar den helt perfekta sömmar! du behöver aldrig fundera! Jag älskar den, och instruktionsboken är jättebra, den visar och förklarar tydligt. Till skillnad från min coverpro-bok...

  nä, jag har absolut inget negativt att säga!! Man får precis vad man betalar för!

  SvaraRadera