Sidor

torsdag, mars 18, 2010

Babisset i rött och svart....


Det här beställningen är extra rolig eftersom den kommer från en tjej som fått Krumelej-kläder i present av sin mamma och som nu återkommer med en egen presentbeställning :D. Jag tycker att det är ett ganska bra kvitto på att man ändå träffat ganska rätt och bättre betyg kan jag nog inte få än återkommande kunder :D. Nog om detta och över till babissetet.

Beställaren berättade att hennes kompis är förtjust i svart, rött och vitt, vilket blev lite småklurigt eftersom stora delar av mitt tygförråd består av färgglada tyger. Dock hade jag ett svart jerseytyg och ett underbart tygprov från E-slöjd (dit en beställning gick iväg omgående). Beställaren ville även ha en applikation på bodyn och vi bestämde inledningsvis att det skulle bli en röd stjärna. Dock fann jag av en slump att en matchande randig stjärna skulle bli coolare och jag ångrar inte en minut att jag bytte. Hoppas att beställaren instämmer :S.


Mönster: Body från Ottobre 6/2007 (med justering framför allt i grenen) samt byxor av Meedom form 1 med viss justering. Båda i storlek 68.
Tyg: Svart jersey från JNyDesign, randig trikå från E-slöjd samt röd mudd från Hem och Hobby.

Positivt: Detta setet tycker jag själv är helt underbart och bevisar att svart är en färg som absolut skall inkluderas bland barnkläder. När jag läser inlägg hos framför allt Johanna så inser jag att jag inte är ensam om att tycka detta och det ska bli spännande att se om t ex aporna kommer med svart bakgrund.

15 kommentarer:

 1. Super fint set! Ärligt talat så tillhör jag den kategorin som har lite svårt för svart på barn kläder men det beror ju helt klart på hur man kombinerar det med andra gladare färger. Det här blev iallafall klockrent!!!

  SvaraRadera
 2. Så fint med applikationen. Jättefint set! /petra

  SvaraRadera
 3. Jag tycker det var supertufft och fint med svart!
  (i kombination med annan färg såklart) :)

  ...längtar tills jag själv kan lägga in en liten beställning..hehe,dröjer ju inte så jättelänge till :)

  Kram
  /Emma

  SvaraRadera
 4. Hi,hi....har redan ett tyg för detta ändamålet :D. En lill-Emma hade suttit fint så att jag får sy några söta klänningar. Hoppas vi ses snart! Kram

  SvaraRadera
 5. Supersnyggt! Svart kan se lite hårt ut på små barn om det blir för mycket, detta var bara tufft!

  SvaraRadera
 6. Det är riktigt bra betyg från din beställare tycker jag...kul!

  SvaraRadera
 7. Jättefin kombo med "cool-känsla"

  SvaraRadera
 8. Vilket tufft set! Jag gillar svart på barnkläder, som du säkert märkt :-) (men inte bara svart, utan just som tillägg).

  SvaraRadera
 9. Jätteläckert set! Så snyggt med den randiga stjärnan på bodyn!

  SvaraRadera
 10. Skitsnyggt! Jag gillar svart på barn, kanske inte helt svart men i kombination med nån färgklick! Svart och rött är ju oslagbart snyggt!

  SvaraRadera
 11. Applikationen var verkligen pricken över i:et

  Snygg kombo, klassiskt med rött och svart även om det är till små barn. Enbart svart är jag inte så förtjust i, men det här var snyggt

  Ha en bra helg

  SvaraRadera
 12. En kommentar från en väldigt nöjd beställare :) Det blev kanon med en stjärna i det randiga tyget! Föräldrarna blev jätteglada och nöjda med kläderna, de tyckte även det var kul att det var sytt speciellt för deras son. Så TACK än en gång!!
  Jessica

  SvaraRadera