Sidor

torsdag, januari 14, 2010

Syskonbeställning del 2


Här kommer den andra delen i syskonbeställningen. Mönstret är mitt eget och tyget är inköpt under en tripp till Skroten någon gång i höstas. Jag tänker nog inte orda så himla mycket mer om denna beställningen, utan plaggen får tala för sig själva :D.


Mönster: Eget storlek 86
Tyg: Rosa velour från Skroten och lila velour från Mjuka Tyger.

Positivt: Mest glad är jag nog över alla underbara tyger som ramlat in under veckan. Det har varit rena julafton. Tygerna (stjärnor och vågade ränder) från Jenny var ännu snyggare i verkligheten än på bilderna, och kvalitén är som vanligt suberb. Nu är det bara tid som fattas :D.

4 kommentarer:

 1. Vad fina syskonen kommer att bli med båda tunikorna i olika färger. Riktigt grymt. Jag tror jag hittade sån där sockermassa och färg av en slump när jag tittade i Panduro Hobbys vår-katalog. De säljer visst allt. Jag hade en liten idé till alla hjärtans dag nämligen innehållande mig och en styck sambo och kanske något gott till. Ha! Ja får se. Ha en fin helg! /petra.h

  SvaraRadera
 2. så snygga tunikor!! och vad fina de måste vara tillsammans =)

  SvaraRadera
 3. Fin igen:)Ååå, nu blir jag avis på dig som fått dina Jny tyger men mina är nog på g de med och den som väntar på nått gott...

  SvaraRadera
 4. Å så tjusig!!!
  Nästa gång jag är i Göteborg (typ till sommaren :o) så ska jag försöka ta mig till Skroten å inhandla lite velour + att det förmodligen blir en massa mer. Har aldrig sytt något åt Skruttan i velour å du har verkligen inspirerat till ett sånt framtida projekt :o)

  SvaraRadera