Sidor

tisdag, december 08, 2009

Något till Sigge....


Återigen känner jag mig lite "insnöad". Dock tycker jag och flera av mina beställare fortfarande att detta tyget är underbart, så det har blivit ganska många plagg av det. Denna kombinationen är till min egen lilla plutt och jag måste säga att den är min personliga favorit. Jag tycker att det lejongula blev så snyggt till det gröna och gjorde även plagget lite mer "killigt".
Byxorna har jag även tänkt att matcha till en t-shirt som kommer i ett inlägg längre fram och tröjan matchar till de turkosa byxorna från ett tidigare inlägg. Det är det som jag gillar med detta tyget.....det går att kombineras till så mycket.
På tidigare plagg har jag satt kantband längst ner på ärmen, men denna gången blev det mudd. Nu när jag testat båda varianterna måste jag säga att det är bättre med mudd till de mindre plaggen. Ärmen hålls bättre på plats och plagget sitter snyggare.

Mönster: Båda är egna i storlek 80.
Tyg: Djungeltyg från JNyDesign, brun velour från Mjuka tyger samt mudd från Hem och Hobby.

Positivt: Att lille Sigge äntligen är helt frisk igen och är sitt glada pigga jag igen. Dessvärre verkar har ha smittat ner sin mamma, så nu är det jag som hostar istället :).
Nu på sistone har det varit mycket sömnad och mindre bloggande, men jag lovar att jag ska försöka bättra mig.

9 kommentarer:

 1. Vilket härligt set, jag väntar på att få djungeltyget hit samt lite moln... Det sitter hos min moster i Sverige men hoppas hoppas att hon kan skicka så det kommer innan jul....

  SvaraRadera
 2. Vilket fint set! Djungeltyget är en riktig favorit här hemma också, men min tott har inte hunnit få sig nåt eget plagg än...

  SvaraRadera
 3. Jättefint!
  Här är en till som blivit smittad av sina goa barn :-(..
  Krya på dig!
  /Anna

  SvaraRadera
 4. Jättefint set! Ja det är så roligt när man kan kombinera med mycket olika färger!
  Krya på dig!

  SvaraRadera
 5. Jättefint set! Jag som inte ens har beställt djungeltyget tycker att det är jättefint när jag ser allt som sys i det. Här hos oss har vi en magsjuk liten kille som jag verkligen hoppas inte smittar mer hela familjen! Krya på dig, hosta är inte kul!

  SvaraRadera
 6. Vilket fint set. Gillade byxorna med den gröna mudden. /petra.h

  SvaraRadera
 7. härligt! kommer han bli snygg i:)

  SvaraRadera
 8. Vad fint med gröna och gula muddar, ger riktigt den rätta djungelkänslan! Krya på dej!

  SvaraRadera
 9. Kul att du gillar mina kjolar som jag själv är så nöjd med! De är sydda i fyra våder.Den mitt fram och mitt bak är lite smalare än de på sidorna. Kjolen jag ritat av är i storlek 110/116, om du vill kan du få mönstret? När det gäller midjemudden måttade jag bara dotterns midja och sydde mudden efter det och det blev hur bra som helst. Kanske hade jag tur? Det är iaf bara mudd, ingen resår i.

  SvaraRadera