Sidor

lördag, december 05, 2009

Byxor och body


Ja, så här i jultider sätts simultankapaciteten på höga prov. För tillfället försöker jag blogga och laga mat samtidigt :).

Detta inlägget är om ett set som är levererat redan för ett par veckor sedan, men som inte kommit på bloggen är.
Ungefär en vecka efter jag levererat detta setet, så kom det en beställning på ett liknande. Beställaren av det tidigare setet hade visat det för sin kompis och vips blev det en beställning till :). Eftersom mitt turkosa husvagnstyg var slut så föll valet på det turkosa apor och lejon-tyget istället, dock var det fortfarande önskemål om randiga byxor.

Mönster: Body från Ottobre 6/2007 (med justering framför allt i grenen) samt byxor av Meedom form 1. Båda i storlek 68.
Tyg: Turkosa apor och lejon från JNyDesign, randig trikå från e-slöjd samt turkos mudd från Hem och Hobby.

Positivt: Nu när Belgien är avklarat kan jag äntligen börja ladda inför julen. Jag älskar verkligen allt som har med julen att göra. Idag har vi gjort lite julgodis samt införskaffat lite julklappar och imorgon blir det julskyltning och glöggmys med goda vänner.

Angående kläderna är det alltid roligt när en beställning (som vilken dag som helt kan komma till användning) leder till en annan. Ha nu en fortsatt trevlig helg!

8 kommentarer:

 1. Jätte fint set! Älskar verkligen färgen! Visst är det mysigt med jul förberedelserna? Vi har bakat pepparkakor idag och sedan har tjejerna varit med på två helt fantastiska julföreställningar som ordnas av deras körer.Imorgon ska vi se sista föreställningen och det är verkligen julstämning av 1:a klass:)

  SvaraRadera
 2. Wow så underbart! Älskar färgerna!!

  SvaraRadera
 3. Åh så snyggt, som jag säkert sagt flera gånger och ber om ursäkt för isåfall så älskar jag turkos!! =)
  Dina bodies blir verkligen jättefina!

  SvaraRadera
 4. du är så duktig:) jättesött! å väl sytt!

  SvaraRadera
 5. Jättefint set!

  Vad bra att allt gick bra under Belgienresan!

  SvaraRadera
 6. Fint set! Jag förstår att du får många beställningar eftersom kläderna är välsydda och fina!

  SvaraRadera
 7. Så sött set! Ja, visst krävs det simultankapacitet emellanåt :-). Speciellt då man (jag) har svårt att vänta enda tills kvällens lediga stund med att fortsätta med syprojekten ;-).

  SvaraRadera