Sidor

torsdag, december 31, 2009

Mitt första försök......Som ni kanske läst tidigare så hade tomten min efterlängtade kantbandspressarfot i sin säck. Än så länge har jag varken hunnit eller vågat mig på att använda den på något plagg, men en provlapp har jag hunnit med. Resultatet kan ni se här ovan och jag är helt tagen av vilken finish den ger åt plagget. Själva beskrivningen till pressarfoten var ganska knapphändig när det gäller information om t ex pressarfotstryck, stygnlängd och differentialmatning. För att få lite tips vände jag mig till ett av proffsen, Thea (Blomma åker vagn) som alltid är fantastiskt hjälpsam och gullig. Hon kom med flera bra tips (vilka även finns publicerade här på hennes blogg). Hon rekommenderade även skärmatta, skärskiv och skärlinjal som jag även fick av tomten :D. Nu längtar jag bara efter lite mer tid, så att jag kan öva vidare med mina nya leksaker.

Jag vill även passa på att önska alla bloggare och läsare ett riktigt Gott Nytt År. Jag vill samtidigt passa på att återigen tacka för alla snälla och sporrande kommentarer jag får. Varje kommentar (även så liten) värmer SÅ mycket. 2009 har varit ett spännande år med många nya fina tyger och många nya erfarenheter. Nu ser jag fram emot 2010 och allt nytt och spännande som väntar.
Även om tomten kom med många fina klappar, så var ändå den här den finaste jag fann under granen :D.

Kramar Malin

7 kommentarer:

 1. Gott nytt år, och tack för inspiration och lycka till med nya leksakerna!!!

  SvaraRadera
 2. Godt nyttår til deg og! Takk for inspirasjon.

  SvaraRadera
 3. Lycka till med dina nya leksaker, jag kanske återkommer för lite råd sen, när jag gått upp i atomer över min coverpro, den gör inte alls som jag vill för tillfället...

  Det ser ju hur snyggt ut som helst med den kantbands-mojäng!

  SvaraRadera
 4. Tack för inspirationen och gott nytt år!!!

  SvaraRadera
 5. Snäll tomte!
  Och snällt skrivet av dig! Lycka till med bandkantaren. Ni blir säkert kompisar. :-)

  Och vilken go liten julklapp du hade unmder granen!

  SvaraRadera
 6. Vilken snäll tomte som kom till dig! Och du vet ju vad jag önskar mig under året som kommer... En CoverPro står högst på listan! Fyller år i april, håller tummarna att jag varit tillräckligt snäll tills dess!

  SvaraRadera