Sidor

tisdag, december 15, 2009

En absolut favorit!


Denna klänningen är en av mina personliga favoriter och det gjorde riktigt ont i syhjärtan att lämna bort den idag :). Modellen har jag gått och klurat på ganska länge, men eftersom jag haft fullt upp med alla julbeställningar så har det inte funnits tid att varken rita eller sy en ny modell.
Dock fick jag chansen att prova den när en kund (som förresten börjar bli en av mina mest trogna) beställde en klänning i Mjuka tygers härliga regnbågsrandiga tyg. I övrigt hade hon inga andra önskemål utan överlät val av modell till mig.


Modellen är en vanlig A-klänning med lång ärm. I halsen har jag sytt knäppling i ärmsömmen och på magen två fickor.


Mönster:
Eget i storlek 86.
Tyg: Regnbågsrandig velour samt mudd från Mjuka tyger.

Positivt:
Jag måste säga att jag är supernöjd med modellen och klänningen blev faktiskt som jag tänkt mig. När jag kom ner och visade den för M så sa han att det nog var den härligaste klänningen som jag sytt. Färgerna i tyget är så kraftiga och härliga och jag är glad att jag har lite mer tyg så att det kan bli en klänning till E också :). Halsknäppningen och fickorna var lite trixiga att sy, men en rolig utmaning. Att få till ränderna var också lite småsvårt, men så är det ju alltid med allt som ska mösterpassas :).
Idag har det snöat mycket och Ella har åkt pulka. Nu hoppas jag bara att snön får ligga kvar så att vi får en vit jul. Ha en fortsatt trelig kväll.

18 kommentarer:

  1. sååå fin, nu är man riktigt sugen på att beställa....ska dock vänta till efter jul då allt lugnat ner sig för dig o alla fått sina julklappar!!!!!

    SvaraRadera
  2. Oj, oj, oj den är verkligen underbart snygg! Knäppningen och fickorna är verkligen pricken över i:et och jag håller med om att tyget oxå är underbart. Känn dig super, super nöjd för denna klänningen är helt klart bland de snyggaste jag sett här i bloggvärlden!

    SvaraRadera
  3. Åh, den var ju grymt, så fint! älskar rengbågtygerna, förresten kan inte sluta älska dina tags, blommiga och proffisga som bara den.wowwwwwwwwwwwww!!!!!
    emiltyg måste va en påslakan, men jag hade bara den liten bit, köpte på tradera för en 1 kr, räkte bara till det, men vad mer kan man be?.
    kramar och gooooddddd juuuuuul, hohoho,
    aleisa

    SvaraRadera
  4. Superläcker :o)
    Färgkick som man blir superglad över!

    SvaraRadera
  5. åhh sååå fin! Grym du är! Skönt att ni fått snö med nu...sååå mysigt! Jag å Noel har varit ute å gjort snölyktor (mest jag) så fint å titta på dem nu när de lyser ute i trädgården. Nä, nu v'äntar sängen! Natti Natti!

    SvaraRadera
  6. Den är helt enkelt ljuvlig :D Jag är såå nöjd!! Du är så duktig Malin!!
    Kram Jessica

    SvaraRadera
  7. Den är helt fantastisk! Vill ha!!!!!!

    SvaraRadera
  8. Men å vad fin Malin!! Tror du Emil skulle gilla att ha en sådan? för i sådanna fall beställer jag en bums ; ) Snart är det jul och då ses vi allihopa! Kramar

    SvaraRadera
  9. Ja, den var verkligen snygg! Fickorna är superfina!

    SvaraRadera
  10. Wow! Läcker! Man blir glad av alla färger! Som en regnbåge som lyser upp i vintermörkret! /petra.h

    SvaraRadera
  11. Helt underbar, så härligt glatt tyg =)

    SvaraRadera
  12. Vad fiiiin, underbara detaljer. Snyggt med knäppning och fickorna!

    SvaraRadera
  13. Vilken fin modell! Älskar det där tyget.

    SvaraRadera
  14. Verkligen helt underbar, förstår att du är nöjd!!!!

    SvaraRadera
  15. Men shit! Den är helt underbar, vilken färgklick! Den skulle jag gärna ha, vilken dag som helst i veckan!
    Vilka detaljer, de gör klänningen (tyget) så extra härlig! :D

    SvaraRadera