Sidor

söndag, december 13, 2009

Tvillingbeställning.


I helgen har den här kommit till sin nya ägarinna och därför kan jag äntligen berätta att det är en tvillingbeställning som hör ihop med denna. Beställningen är gjord av tvillingarnas tvillingmoster (visst är det häftigt med en tvilling som fått tvillingar) och egentligen var de menade som julklappar, men J kunde inte hålla sig :). Extra roligt är att J berättade att hennes syster varit inne på bloggen, sett klänningen och berättat att hon hade sett en SÅ klänning :). Det är inte annat än att man blir lite stolt när man får höra sådant. Nu hoppas jag bara att de faller småtjejerna i smaken och att de får en bra födelsedag.

Mönster: Tröja från Ottobre 3/2004 med vissa justeringar.
Tyg: Stjärnvelour och mudd från Mjuka Tyger.

Positivt: Idag har det varit julstök för hela slanten. Dagen inleddes av ett mycket sött luciatåg bestående av Ella (lucia), Sigge (tomte) och sambon som tärna......så söta var de alla tre :). Därefter blev det brödbak följt av mossplockning och juldekortion. Ella tycker att det är jättemysigt och vill att vi ska släcka i hela huset och tända ljus. Nu är det bara lite snö som fattas för att få julkänslan komplett.

6 kommentarer:

 1. Snygg! Du får till så fint ljus på alla dina bilder! *avis* :-)

  SvaraRadera
 2. Jätte snygg!Hade jag fått välja hade jag tagit den med röda ärmar! Mönstret kommer under veckan, hoppas det kommer till användning.

  SvaraRadera
 3. kanonfin! fick ni några flingor med i em? här kom några...tillrävkligt många för att göra marken vit...MYS! kram tina

  SvaraRadera
 4. Jättefin. Blir alltid förvånad över hur mycket alla hinner sy...
  Såg även kjolen i förra inlägget och den är ju helfestlig!

  SvaraRadera
 5. Härlig, gillar stjärn tyget i massor och snyggt med blått till :)

  SvaraRadera
 6. Vad fin, och tyget är jättehärligt...

  SvaraRadera