Sidor

söndag, november 08, 2009

Nu ska vi gå på tigerjakt.......


.....eller apjakt eller elefantjakt eller........

Ja, listan kan göras ganska lång när det gäller detta underbara tyget. När Jenny visade upp detta tyget för första gången på sin blogg så tyckte jag väl att det var fint, men inte hälften så fint som jag tycker att det är i verkligheten. Jag är helt såld och det är så roligt att man kan matcha det med i princip vilken färg som helst. Hittills har jag praktiskt testat några färgalternativ, men jag har provat betydligt fler i huvudet :).

Första plagget ut i djungeltyget är en beställning. Tröjan är beställd av ytterligare en mormor på jobbet (mormödrar är bra kunder :)) och för att inte förstöra en kommande hemlighet så skriver jag inte så mycket mer.

Mönster: Tröja i storlek 110 (eget).
Tyg: Djungeltyg från JNyDesign samt mudd från Hem och Hobby.

Positivt: Jag är verkligen helt betagen i detta tyget och kvalitén är underbar. Jag tycker att det är så bra att trycket både finns som interlock och jersey, eftersom vi syfrälsta verkar föredra olika. Själv väljer jag helst jersey, eftersom jag tycker att det håller formen så bra samt att det är lite tunnare och följer kroppen fint.
Slutligen vill jag passa på att tacka för alla snälla kommentarer på min blogg. De värmer och sporrar jättemycket!!

8 kommentarer:

 1. Å en sådan vill jag också beställa! Superfin =) Jag ringer sen! puss

  SvaraRadera
 2. Jag säger som föregående talare, en sådan vill jag beställa :D
  Ses imorgon, hoppas E och ni andra mår bra nu!

  SvaraRadera
 3. Super fin! Måste helt enkelt beställa av detta tyg jag med, trodde att jag skulle kunna låta bli...:)

  SvaraRadera
 4. jätte fin, jag håller med gillade tyget så där när det kom men efter att några hade sytt och visat upp på bloggar runt om kunde jag inte motstå, helt underbart är det.

  SvaraRadera
 5. Vad fin... Jag gillade inte tyget nåt vidare när jag bara hade sett den lilla bilden på beställningsformuläret, men efter att ha sett så många fina plagg så blir det djungeltyg till Australien med... Superfint!

  SvaraRadera
 6. Så fin djungelblus! Snyggt med röda kanter!

  SvaraRadera
 7. Snyggtsnyggtsnyggt med röda kantband!

  SvaraRadera