Sidor

torsdag, november 12, 2009

En body till en liten......


Här kommer det en body till en liten pojke. Det är så roligt när jag får beställningar på de små plaggen, eftersom jag själv inte har någon att sy sådana till nu för tiden. Min egen lilleman växer ju snabbare än jag vill.....
För tillfället står han (till sin pappas stora förtjusning och diggar till HV-låten) :). Han är så otroligt söt och verkligen älskar låten.

Bodyn är enligt mitt tidigare omgjorda mönster från Ottobre. Jag har utgått från min favoritbody från Molo med längre bakstycke och mer slimmad modell. Jag tycker att modellen passa perfekt till detta tyget som är lite stretchigt.

Mönster:
Justerat mönster från Ottobre 3/2004 i storlek 68/74.

Tyg:
Johannas apor och lejon från JNYDesign samt mudd från Hem och Hobby.

Positivt: Mormor verkade jättenöjd och frågade om hon fick återkomma med ytterligare beställningar....och självklart får hon det :). Jag tyckte att det blev fint med bruna kantband, men personligen går jag och hoppas på att någon skall önska röda, för jag har en känsla av att det skulle vara supersnyggt.

10 kommentarer:

 1. Hej där! Den blev verkligen läcker! Du är himla duktig på färgkombinationer ut i fingerspetsarna! Får bolla tillbaka det du skrev, för jag tycker verkligen det ser supernoggrannt ut när du syr, det ser man på sömmarna på fotona, så de som köper får välsydda kläder, verkligen. Det är jätteviktigt. Skulle själv aldrig kunna varken sälja eller köpa något plagg som inte har fina sömmar, för det syns verkligen, eller så är jag extremt pedantisk! Jag kollar ju alltid sömmarna i affärerna innan jag köper något. Ha en fin kväll! /petra.h

  SvaraRadera
 2. Jättefin! Önskar nästan att jag hade en bebis att sy till, ser så kul ut att sy små plagg. Får väl försöka ragga nån bebismamma som kund:)
  Vad använder du för tång för att få dit knapparna på bodyn?

  SvaraRadera
 3. Så söt den blev! De ser så proffsiga och välgjorda ut, dina kläder!

  SvaraRadera
 4. Åhhh vad söööt! Urgulligt tyg med aporna!! Jag hade lätt beställt en om jag hade en bebbe ;) KRAM!! Ses nästa vecka :)

  SvaraRadera
 5. Den blev jättebra! Fint tyg!

  SvaraRadera
 6. jättefin:).. Tack idag kom mönstrena! du bodde inte så långt bort:) tänkte höra om det är en ring i halsband som du pratar om när du skriver ring?
  trevlig helg å tack igen....1a tomtedräkten tillklippt:)

  SvaraRadera
 7. Vilken fin, dina kläder är verkligen välsydda.

  SvaraRadera