Sidor

lördag, november 14, 2009

Ännu mer babiskläder


Mormor som beställde apor och lejonbodyn i det förra inlägget beställde ytterligare ett set till det nya barnbarnet. När hon tittade igenom mina tygprover så föll hon för mitt grön och brunrandiga velourtyg. Vi bestämde att det skulle bli ett par byxor samt att jag skulle sy en brun body med applikation till. Mycket mer specifikt bestämdes inte om bodyn och jag fick fria händer, vilket alltid är extra skoj :).

Bodyn fick gröna kantband samt en applikation av ett regnmoln. Både byxmönster och bodymönster har jag använt tidigare och därför tänker jag inte orda så jättemycket mer om dessa.

Mönster: Byxor i storlek 68 enligt Meedom form 1 samt bodymönster i storlek 74 från Ottobre 3/2004 med vissa justeringar.
Tyg: Grönbrun velour från Tradera, grön mudd från MG-tyger, brun interlock från
JNyDesign samt vit mudd från Hem och Hobby.

Positivt: Jag tycker att applikationen blev jättesöt. Jag hoppas bara att den inte uppfattas som negativ eftersom det trots allt är ett regnoväder :). Positivt är även att både Jenny och Anna är på ingång med massor av nya tyger. Aj, aj ,aj vad dyrt det kommer att bli framöver.....också vill jag ju ha nattåg också :).

15 kommentarer:

 1. Så underbart set!!! Ser jätteproffsigt ut!!

  SvaraRadera
 2. supersnyggt...tycker applikationen var hur söt som helst! jätte proffsigt! Vad ha du för maskin?

  SvaraRadera
 3. Vilket super fint set! Beställaren måste bara bli hel nöjd! Tycker att applikationen är hur fin som helst, skulle inte alls uppfatta den som negativ.

  SvaraRadera
 4. Jätte snyggt set, gillar din applikation grymt mycket!!

  SvaraRadera
 5. Supersnyggt!!! Applikationen blev så fin!

  SvaraRadera
 6. detta var ju underbar! ser proffsiga ut, så mycket fint allt, när var det sist jag var här, produktionen okär och kvalité med, aporna där nere var mumsiga, din kantbandning är wowwwwwwwww, har du skaffat kantbandare som gecko tipsade om? för att inte tala om dina tagser, den här är ju allt garanterat i succé, vem skulle motstå? så himla fina kläder, grattis och bra jobbat!

  SvaraRadera
 7. Helt underbara!! Aplikationen är ju bara helt underbar!

  SvaraRadera
 8. Du gör så jättefina kläder! Ursnygg kombination av färger och tyger, fin applikation och slutresultatet är så proffsigt! Jag förstår verkligen att du får många beställningar på dina kläder.

  SvaraRadera
 9. fantastiskt fina!! jättesöt applikation!!

  SvaraRadera
 10. Jättefint på alla sätt! Tycker inte applikationen är negativ utan verkligen superfin!

  SvaraRadera
 11. såååå fint!!!!!!Älskade verkligen de gröna byxorna

  SvaraRadera
 12. Hej!

  Här kommer en kommentar från mamman till barnbarnet: helnöjd med kläderna, de är såååå fina och har redan använts flititgt sedan de öppnades på julafton. Kul att få något som ingen annan har!!
  Jessica

  SvaraRadera