Sidor

måndag, november 16, 2009

Underbar färgkombination!


Jag älskar denna färgkombinationen. Den är som en härlig prinsesstårta :). När Jenny släppte sina apor och lejon så beställde jag faktiskt alla färger utom denna. Jag vet egentligen inte varför, men det kan ha varit i samma veva som dottern "kungjort" att grön inte var hennes "faberit"-färg.
När jag sedan fick en beställning på en tunika i "apor och lejon" där det gärna fick vara rosa detaljer så kom jag att tänka på det gröna tyget.
Eftersom jag inte hade något tunikamönster i stl 122 så var det bara att ta fram mönsterpapper och penna och göra ett. Det är himla bra när ma får beställningar i storlekar som man inte har, för då blir det av att man ritar dem. Förr eller senare kommer ju min lilla E att komma till de storlekarna med och då är ju halva jobbet gjort :).

Mönster: Eget i storlek 122.
Tyg: Gröna apor och lejon från JNyDesign samt cerise mudd från Hem och Hobby.

Positivt: Det absolut bästa med denna tunikan är färgkombinationen. Jag älskar mycket färg och denna är ett toppenexempel på detta. Jag hoppas både mormor och barnbarn blir nöjda. Sömnaden gick smärtfritt och jag och CoverPron samarbetade jättebra. Egentligen vet jag inte om jag vågar skriva så, för då kanske den börjar krångla :)

11 kommentarer:

 1. Ja, färgkombinationen ser verkligen ut som en smarrig prinsesstårta! Jättefin!

  SvaraRadera
 2. Åh vad fint! Både tunikan och bodysetet nedan var mycket fina. /petra.h

  SvaraRadera
 3. Härlig, gillar också dom färgerna ihop =)

  SvaraRadera
 4. Visst är det en underbar färgkombination! :-)

  SvaraRadera
 5. Jätte fin! Håller med om att färgkombon är super, så härligt glad! Sydde ju en tunika själv i den färg kombon och den är bland favoritena hos dottern, men då hade hon ju valt kombon mer eller mindre själv:)

  SvaraRadera
 6. Åh så fin, som allt du syr! =) Jag har äntligen fått klartecken om att få beställa lite nya tyger...och JNY ligger högt på den listan, svårt att bestämma mig...

  SvaraRadera
 7. Kan bara hålla med dig, det är en fantastisk färgkombination!

  SvaraRadera
 8. Helt underbar, färgerna är super tillsammans...

  SvaraRadera