Sidor

fredag, september 04, 2009

Snoriga näsor och dregglisar x2Ja inatt har man verkligen fått veta att man lever. S är snorig, hostig samt febrig och vaknade 1 gång i timmen och var otröstlig. Stackars liten. Även gårdagskvällen bjöd på korta sovpass och därför passade jag på att avsluta ett par dregglisar som legat klara dock med avsaknad av tryckknappar och Krumelej-lapp.

Eftersom jag inte hade något mönster så gjorde jag ett eget. Valet av tyg blev en favorit från Mjuka Tyger.......synd bara att det inte finns mer :(.
En dregglis är till S och en till Signe som är en riktig dregglare enligt hennes mamma. Eftersom S är sjuk så har E ställt upp som modell. E har också beställt en "dregglis", fast självklart ska den vara rosa :).

Mönster: Eget
Tyg: Turkost stjärntyg från Mjuka Tyger, brun interlock från JNyDesign samt tryckknappar från Bibbis Textil.

Positivt: Dels är jag jätteglad för att min mamma är bättre och dels att dessa dregglisar äntligen blev klara efter en tid i "tillklippningslådan". Jag är också väldigt spänd inför leveransen av de nya molnen samt Johannas apor och lejon från JNyDesign. Slutligen är jag glad över att hittat bra tryckknappar tack vara Bibbi. Du är guld värd!!

Negativt: Ja det skulle vara brist på sömn, men nu är det ju snart helg och då får jag och gubben försöka komma ikapp med den.

2 kommentarer:

  1. Jättefina!! Söt tjej! Älskar också det där tyget!!

    SvaraRadera