Sidor

måndag, juli 13, 2009

Turkosa hjärtan på mitt hjärtegrynNär jag bloggat om dessa plagg så är jag faktiskt i fas mellan sömnad och bloggning :). Liksom föregående plagg så är dessa sydda innan semestern och har sedan använts flitigt under sommaren. Jag tyckte att E behövde ett sött sommarset och valet föll på JnyDesigns underbara tyg med turkosa hjärtan. Överdelen är en omarbetning av Ulla Welinders Singoallaklänning. Jag har kortat klänningen och tagit in vidden på den. Underdelen är ett par shorts i tight modell där jag utgått från Meedoms tights. Dessa har jag sedan kortat och justerat efter ett par tights i garderoben.

Mönster: Singoallablus efter Welinders klänningmönster i storlek 98/104 med egna justeringar. Tights enligt Meedoms tightsmönster i storlek 98 med egna justeringar.
Tyg: Turkos interlock samt tyg med turkosa hjärtan från JNyDesign.

Positivt: Att E blev så nöjd med setet och att det satt så bra. Jag är faktiskt riktigt stolt när hon har det på sig :). Jag kommer absolut att sy fler set som detta till henne. Det är toppen att bara slänga på henne detta på morgonen och vill hon "hotta" till det lite så kan hon använda en kjol till. Denna kanske :).

Negativt: Att tyget är så gott som slut och att det inte finns mer att beställa. Som tur är har jag en bit med rosa hjärtan hemma och den tänker jag använda om min kompis som älskar rosa får en flicka.

4 kommentarer:

 1. Fint set, älskar turkost =)

  SvaraRadera
 2. Vad mycket fint du har sytt! Jag har lagt undan två lotter till dig nu :-)

  SvaraRadera
 3. Jätte sött set på en söt tjej!

  SvaraRadera
 4. Du är verkligen så duktig Malin!!! Ser fram emot när min beställning blir klar! Tack för fikat idag!!! Kram.

  SvaraRadera