Sidor

onsdag, april 18, 2012

Nyförälskad.....


Jo det var meningen att detta tyget skulle hämtas på fredag, men jag kunde helt enkelt inte hålla mig :D. Jag har verkligen fallit som en fura.


Val av plagg föll på en scarf a la Martina. Jag älskar scarfar. De är så användbara och piffar upp de tråkigaste kläderna. Eftersom jag ser ut som ett troll i huvudet för tillfället så fick provdockan återigen hoppa in :D


Tyg och spets är från LiandLo.

13 kommentarer:

 1. Åh så kul att se tyget uppsytt! Sjalen var jättesöt! Har själv spanat in dessa tyger och tänkte direkt på att jag skulle vilja göra en sjal av det fast i den andra färgställningen röd/turkos/blå.

  SvaraRadera
 2. Men kolla vad coolt! Både din fina scarves och tyget. Är rutorna trycka och så har du sytt på spets längst ned eller?

  SvaraRadera
 3. Superfin, hoppas på leverans på fredag!

  SvaraRadera
 4. Åh I'm in love with nonno tyget...lalala... Vi kommer vara snyggast i halmstad ju du å jag i våra skarfsar, härligt att jag fått nåt så fint döpt efter mig;) KRAM

  SvaraRadera
 5. Så fint! Jag som just gjort en beställning! Och så kommer detta fina ut!!! Jätte snyggt som sjal!

  SvaraRadera
 6. superfint!!! roligt att se det nya tyget, vill också ha!!! är det fin kvalité? lik de andra tygerna? gulligt med kanten!

  SvaraRadera
 7. Det är svårt att inte bli förälskad i det underbara tyget! Finfin scarf och snyggt med spetskanten. Din svarta kofta och din dotters kappa är lika underbara!

  SvaraRadera
 8. Snygg! Jag har inte fallit för tyget...ännu, men det där får mig nästan att omvärdera redan ;-). Undrar var du har köpt den fina spetsen?

  SvaraRadera
 9. Åh så fint! Det där tyget har jag missat, lite "off" med tygköpen just nu så pinar mig inte med att ens kolla! ;o) Men wow!

  SvaraRadera
 10. Så fantastiskt snygg!!! Förstår att du var tvungen att hämta det direkt!!
  Jag hade helt missat detta tyg....men vad besvärligt när det finns i två fårgställning...vill ju ha båda!!

  SvaraRadera
 11. Superfin! Helt klart inspiration till vad jag ska göra när tyget når min brevlåda :o)

  SvaraRadera