Sidor

måndag, april 30, 2012

Fågelsång.....Ibland när det är mycket att sy så glömmer man lätt bort sina egna troll. Inte för att deras garderober direkt ekar tomma, men det är ju alltid kul med något nytt. Denna gången var det dags för Sigge att få något nytt. Jag skrattade lite över hur annorlunda det är med klädinköpen numera. Förr drog man iväg ner till stan och trängdes med alla andra som också behövde kläder. Nu tar man med sina barn upp på syrummet och låter dem välja tyg och modell istället. Sigge har själv valt tyget till fram och bakstycke, medans jag pojkat till det lite genom att lägga till randiga ärmar. Personligen tycker jag inte alls att tröjan blev flickig trots de rosa fåglarna.

Mönster: Eget i stl 98
Tyg: Fåglar från LiandLo och randigt från JNy. Båda tygerna i jersey.

Positivt: Sigge blev väldigt nöjd och väljer denna tröjan framför andra när han själv får välja. Och det är väl inte så konstigt egentligen för det är ju faktisk han som valt hur den skall se ut.
Över helgen samt mån och tis är vi i stugan och har det lugnt. Jag har visserligen passat på att klippa till en himla massa plagg, men för övrigt har maskinerna fått vila. Dock kommer de att få jobba desto mer när jag kommer hem :D. Idag bjuder Halmstad på riktigt vårväder så nu skall jag ut i solen och inte sitta här. Ha en härlig dag!

4 kommentarer:

 1. skönt med ledighet! och så himla fin tröja - att rosa inte skulle tilltala pojkar är ju värsta myten, min 8-åring väljer det gärna!

  SvaraRadera
 2. Jättesnyggt!! Ja nog blir det oftast bäst när de får välja själva. ;o)

  SvaraRadera
 3. Snygg! Visst är det kul när de själva får välja!

  SvaraRadera
 4. Jättefin tröja. Klart killar ska ha rosa om de vill!

  Blir så trött på detta med flicksaker och pojksaker. Sonen, 4 år, valde en "flickcykel" i affären (som han självklart fick och vi har inte påpekat att det stod flickcykel på prislappen och kvittot.) Klar man hellre vill ha lila med pakethållare och cykelkorg än en grå utan pakethållare och cykelkorg, var ska man då ha pinnarna?
  /Åsa

  SvaraRadera