Sidor

söndag, februari 19, 2012

Nya astronauter har landat


Här kommer det första setet sytt i LiandLo´s nya astronauter. Som ni ser i föregående inlägg så har det kommit fyra nya färger och jag vet faktiskt inte riktigt vilka jag är mest förtjust i. Vad tycker ni?

Denna gången valde jag randiga ärmar som går ton i ton med bakgrundsfärgen. Dessa ränder fick sedan komma igen i fickorna. Turkost och brunt är verkligen en personlig favorit. Setet är sytt enligt väl beprövade mönster så där gick allt smidigt, dock stötte jag på problem gällande det bruna sweetshirttyget. När jag klippt till och sytt klart fickorna märkte jag flera fel i tyget. Det såg ungefär ut som ljusare fläckar. Så himla trist! Detta är dock inte första gången som jag upptäckt fel på Stoff och Stils sweetshirt så jag borde ju lärt mig att jag skall kontrollera dessa tygerna lite extra innan jag sätter saxen i dem. För övrigt är tygerna prisvärda så jag kommer fortsätta att köpa dem, dock skall jag kontrollera dem innan jag syr.


Mönster: Egna i stl 68
Tyg: Astronauter i turkost samt turkosa ränder från LiandLo samt brun sweetshirt från Stoff och stil.Positivt: Jag älskar verkligen dessa tygerna och jag vill sy massor av kläder i dem. Bebisseten blir så fina och eftersom det finns många fina ränder så är kombinationsmöjligheterna många. Som ni förstår är det inte sista gången ni får se ränder och astronauter hos mig.

8 kommentarer:

 1. Verkligen fint set! Härlig turkos färg till det bruna. Superfina fickor!

  SvaraRadera
 2. Superfint!!! Försöker verkligen motstå de nya astronauterna... Får se hur länge till jag klarar det, du hjälper inte till direkt ;-)

  SvaraRadera
 3. Så himla läckert set! I like a lot!!!

  SvaraRadera
 4. I´m in love, snyggast jag sett med astronauter!/Åsa

  SvaraRadera
 5. Snyggt, jätte fint med randig ärm och dessa fickor jag bara älskar dom =)

  SvaraRadera
 6. håller med åsa, snyggaste jag sett! så nu måste jag ta hem det tyger också! :) såå himla fina grejer du gör!

  SvaraRadera