Sidor

fredag, oktober 28, 2011

Trollemor

Ja hemma hos oss går denna tröjan under den benämningen och skall helst (om Sigge får välja) matchas med byxorna i det förra inlägget. Och jag förstår att han gillar den för tyget är verkligen underbart. Min bit hemma krympte väldigt fort, men som tur var hann jag få tag i en meter innan det tog slut hos Jenny :D. Ibland får man vara snabb.

Tröjan är sydd enligt mitt vanliga raglanmönster och till det har jag sytt det enkla sprundet. För den som inte uppmärksammat detta så är jag mycket svag för sprundet eftersom det gör att plagget ser mer arbetat ut. Raglansömmarna samt fållen ned har jag stickat ned med trippelsömmen på min Coverpro.

Mönster: Eget i storlek 92/98
Tyg: Trollmor från LiandLo och stjärnor från JNyDesign.

Positivt: I dagsläget är det nästan roligare att sy till Sigge än till Ella. Dels för att han alltid blir så nöjd och dels för att det kommit så himla många snygga tyger som passar till pojkar.
Nej, nu skall jag kolla runt lite bland er andra. God kväll!

8 kommentarer:

  1. Det er så utrolig gøy å være her inne hos deg, for jeg blir alltid så inspirert! Herlige klær i flotte farger!

    Klem fra Maria!

    SvaraRadera
  2. Kanonsnyggt! Noel saknar fortfarande sin trolltröja...undra när hans mamma ska klämma in den:/

    SvaraRadera
  3. Sitter i bilen o rullar just förbi Bankeryd ;) vilken kanonfin tröja! Har insett att det kommer bli dyrt att bo så nära Liandlo ;)

    SvaraRadera
  4. Kul. Mønsteret ser supert ut! Gøy når det funker med eget.

    SvaraRadera
  5. Jättefin! Vad duktig han är på att matcha...man ungar har inte så bra smak ;)

    SvaraRadera
  6. Härlig tröja, förstår att han gillar den.
    Ja, du Malin. Jag har fått massor att göra i alla fall ett tag till. Skulle bara önska att min webbshop skulle bli lite mer besökt.
    Har köpt mina första tyger hos Liandlo för en vecka sedan, men tyvärr så beställde jag ett som det var förbeställning på, så jag får ju inte tygerna förräns det har kommit in. Lite tråkigt : (
    Tyckte inte om trollmorstyget innan, men det blir bättre och bättre och nu finns det inte mer. Ja, ja man kan inte få allt. Du har i alla fall fått till en fin kombo, snyggt jobbat

    SvaraRadera
  7. Så söt!
    Tyvärr föll inte tyget min dotter på läppen :o(
    Så jag roar mig med att surfa runt och kika på era andra bloggares fina alster ;o)

    SvaraRadera