Sidor

onsdag, september 07, 2011

Titta vad jag hittat.....


Ibland kommer bilder liksom "bort". Jag fotar ett plagg innan jag skickar det vidare till kunden och sedan faller det i glömska. Denna bodyn är ett typexemel på detta. Plagget syddes redan i våras och skulle vara en present till en ny liten människa. Eftersom tiden runnit på så är jag övertygad om att den redan är överlämnad, dock är jag osäker på om bebisen vuxit i den än. Tyget köpte jag på syfestivalen i Jönköping och jag tycker att det är så himla fint. Jag ångrar grymt att jag inte köpte mer, för nu är det slut hos Jenny :(.

Mönster: Eget i storlek 68
Tyg: Jersey från Znok Design samt interlock från JNyDesign.

Positivt: I måndags slog Jenny på LiandLo upp sin fysiska butik i Jönköping. Det är helt underbart att kunna åka och köpa ett tyg istället för att alltid beställa. Dock inte sagt att alla andra tygleverantörer inte gör ett kanonjobb, för det gör ni verkligen. Det känns bara lite lyxigt att kunna se och känna på tyget innan. Lycka till Jenny!

10 kommentarer:

 1. Åh så söt! Det tyget har jag missat tidigare, supergulligt! :)

  SvaraRadera
 2. Supersöt, fint med rött till!/Åsa på minamirakel

  SvaraRadera
 3. Vilket underbart tyg, supersöt body och jättefint med rött till, detta tyg har jag missat =( Blev det ngn Easy Jeans och i så fall hur tycker du den är...???

  SvaraRadera
 4. Såå söt! Jag hann inte köpa tyget fast jag var nära flera gånger...Man är för velig!

  SvaraRadera
 5. verkligen söt! köpte inte detta tyget och, japp, det ångrar man ju...

  SvaraRadera
 6. Jätte söt body! Hade jag haft någon i familjen som ville ha det tyget hade jag nog haft en bit av det jag också:) Vad lyxigt att ha Liandlo på nära håll!

  SvaraRadera
 7. Det här tyget missade jag helt,lite surt för nu ser jah hur fint det hade kunnat bli! Byxmönstret är från Ottobre nr. 6/2010 nr. 31

  SvaraRadera
 8. Oj så fint det blev med rött till det tyget. Gillade det inte alls på bild först, men detta ändrar ju på allt! Synd att det är slut!

  SvaraRadera
 9. Vilken härlig kombination, man blir så glad av tyget. Mycket fint!

  SvaraRadera
 10. Hej! Det måste vara våran lilla Juni som fått denna supersöta body. Hon föddes den 19e juni. Nu passar den perfekt . Den är så charmig :) Fick den av en jobbkompis till dig. Det finns ju så mycket fint så jag kommer säkert beställa något mer framöver.

  SvaraRadera