Sidor

onsdag, mars 02, 2011

En enkel body....


Idag har Ella varit på utflykt med sitt dagis. Målet var att se HV71 träna och hon kom hem med både programblad och autograf :D. Jag tror att hon var ganska nöjd....
Visst är det härligt med engagerade förskolelärare. Jag beundrar erat tålamod och entusiasm.

I dagens inlägg blir det en enkel body. Sömnaden är det inte så mycket att orda om eftersom det är efter mitt vanliga mönster som ni säkert sett tidigare. Dock vill jag lägga lite energi på tyget. Detta tyger var nämligen inte något jag beställt utan som kom med som kompensation för en muddmiss :D. Inledningvis var jag lite osäker på vad jag skulle sy av det eftersom jag temporärt var lite fyrkantig i tanken och kopplade det till jul. Först plagget ut blev en mössa och helt plötsligt var jag såld och alla jultankar var som bortblåsta :D.

Mönster: Eget i storlek 68
Tyg: Vita hjärtan på nougatfärgad botten i jersey från JNyDesign samt röda kantband från samma leverantör.

Positivt: Idag skulle jag vilja höja min fana för duktiga, proffsiga tygleverantörer som förstår sig på service. Tusen tack Jenny på JNyDesign och Jenny på Znok Design ni är verkligen toppen!

12 kommentarer:

 1. Enkel och söt! Får inte alls julkänslor av det:)

  SvaraRadera
 2. Supersnyggt som alltid! Jag kan förstå att du fick lite julkänsla när du såg tyget till en början, för det var samma här, men med din body ser jag att det ju faktiskt går att sy massor med fina saker av detta tyg.
  Tro vad jag ska göra av det då???

  SvaraRadera
 3. Vilken söt liten body, vad fint det blev med den röda kantningen till :)

  SvaraRadera
 4. Supersöt! Har också funderat kring det tyget, men det är ju galet snyggt som kläder!

  SvaraRadera
 5. Superfin:o)
  Mitt tyg får ligga till sig lite till....

  SvaraRadera
 6. jättemysig! har med en bit liggandes här som jag inte bestämt mig för vad den ska bli...är lite velig;)kul med inspiration!

  SvaraRadera
 7. Jenny - ZNOK4 mars 2011 20:55

  Tack för de fina orden.
  Kramar

  SvaraRadera
 8. hej,håller med gällande tygleverantörerna! =) Av både znok och jny har jag blivit väldigt bra bemött (och inga för korta tyger!) De är superduktiga!

  SvaraRadera
 9. Tyget är ju bara för mjukt och gott. Det var snyggt med de röda kanterna. Ingen julkänsla här längre när det gäller det tyget

  SvaraRadera
 10. Jättefin! Tycker inte att det är juligt, hjärtan passar året runt :)

  SvaraRadera