Sidor

tisdag, november 16, 2010

Same same but different.....

Ja här har vi ytterligare ett par beställningar från min Krumelej-kväll :D. Dessa tröjor är väldigt snartlika sånär som på mudd resp. kantband vid ärmslut samt storlek. När mamma S kom och frågade vad jag skulle kombinera med djungeltyget kom jag genast att tänka på mina eller JNy´s gula stjärnor. När sedan mamma J kom och sa att hennes Joel också valt dessa två tygerna blev jag nästan full i skratt.
Till kantband och mudd valde jag vitt eftersom jag var rädd att det skulle bli "rörigt" annars.

Mönster: Egna i storlek 116 och 92.
Tyg: Djungeltyg samt gula stjärnor (båda jersey) från JNyDesign.

Positivt: Jag tycker att det blev en härlig kombination av de båda tygerna och jag hoppas att alla inblandade blir nöjda.
Har ni sett alla härliga tyger som är påväg in hos både Znok, Strömming och Mjuka tyger? Det är tur att jag sytt slut lite tyger så att det är ok att köpa mer :D.

12 kommentarer:

 1. Superfina tröjor! :)
  Du syr så mycket fint!

  SvaraRadera
 2. Så snyggt med gul/vitt stjärntyg till djungeln! Den kombon hade jag inte tänkt på själv. Tur för dig att du sytt så mycket att du kan köpa mer tyg utan dåligt samvete:) Själv håller jag på att bli galen av allt tyg jag vill ha, tycker minsann det dyker upp nåt nytt måste tyg nästan varje dag!:)

  SvaraRadera
 3. Så snygg kombination, verkligen fin!
  Slut på tyger låter som ett trevligt problem :)

  SvaraRadera
 4. Så fina, och precis som de andra säger så har du ju ett ganska angenämt problem. Ang din tygfråga till mig så kan jag ta hem volour till början av dec, önskar du då någon särskild färg? Massa ooga booga i interlock kommer vilken dag som helst =)

  SvaraRadera
 5. Jättefint med stjärnor til djungeln. Det har jag inte haft en tanke på!
  Du är duktig du som lyckas göra slut på tyger!!

  SvaraRadera
 6. Åh så fina!!
  Ja herregud inte kan jag köpa alla fina tyger som är på väg heller, även om jag gärna skulle vilja!! Fast...jag har sytt slut på ganska mycket jag med, har mest småbitar kvar av många... =)

  SvaraRadera
 7. du är sååå bra på att hitta snygga kombinationer! Alltid lika inspirerande att titta in på din blogg... jag sitter å hoppas på att min coverpro ska komm aidag... kan nog bli att du får nåt mail sen när jag behöver hjälp;) du är super! kram

  SvaraRadera
 8. Verkligen snygg kombination, kul när köpare och tillverkare talar samma språk.

  SvaraRadera
 9. Tygerna är helt enkelt supersnygga ihop! Du är fantastiskt på att hitta lyckade kombinationer, det ser vi bevis på hela tiden!

  Vill också köpa en massa nya tyger, det finns så många fina att välja på just nu. Kul, men det är svårt att välja!

  SvaraRadera
 10. härliga tröjor du har sytt... min man undrade idag vad jag ska ha alla tyger till, och det kan man ju undra. Men köpa mer vill man ju :-)

  SvaraRadera