Sidor

lördag, november 20, 2010

Brrrruummmmm.......

Idag har vi spenderat flera timmar i bilen under resan till och från Göteborg för att fira barnens kusin Emil. Lilla Emil hade 2 års kalas och självklart ville vi komma och fira honom. Jag önskar att jag hade haft min kära syster på kortare avstånd så att kusinerna hade haft möjlighet att träffas oftare.

Idag tänkte jag blogga om en tröja till Albin. Albins mamma är min arbetskompis och redan första gången hon såg detta tyget meddelade hon mig att jag skulle säga till henne om jag tänkte ta hem det. Tyget beställdes nästan omgående, men sedan vet jag inte om det var så att jag glömde tala om att det kommit :S. Mitt lilla misstag kunde jag dock rätta till under Krumelej-kvällen och en tröja med svarta kanband beställdes. Under kvällen hade jag hängt fram några Sigge och Ella-kläder för att visa upp olika modeller och just denna modellen med mudd nertill blev väldigt poppis.

Mönster:
Eget i storlek 92.
Tyg: Röda morfars maskiner från JNyDesign samt svart mudd från Hem och Hobby.

Positivt: Jag blev personligen riktigt kär i denna tröjan och det kommer helt klart hamna en sådan i ett av Sigges mjuka paket.......fast säg inget :D. Jag hoppas att tröjan blir välanvänd och att alla inblandade blir nöjda. Jag har även sytt ett par matchande byxor (dock ej svarta) till denna, men dessa får jag återkomma med då de bilderna är kvar i kameran. Hoppas att ni alla har en bra helg och att det blir många snögubbar :D.

11 kommentarer:

 1. Åh så snygg! Svart mudd passade jättebra till tyget!

  SvaraRadera
 2. Underbart, riktigt snyggt med svarta muddar, eller hur? Tänkt på hur många fina combo har man att välja, det är roligt att sy, även om det är många stora kedjor ja!

  SvaraRadera
 3. Vilken fin tröja, så fint med svart till detta underbara tyg som är ett av mina och sonens favorit tyger! Ha en fortsatt skön helg!

  SvaraRadera
 4. Jag ghillar sv svart, rött och vitt tillsammans!
  Tröjan är underbar!/Åsa

  SvaraRadera
 5. Snyggt jobbat ! Måste nog oxå handla hem lite av dessa fordon.
  Det är så kul att få se alla dina fina kläder du gör. Det verkar som att Krumelej-kvällen var bra på mer än ett sätt. Kunderna kunde ju få önska själva och då blir det ju verkligen unikt.
  Ha en fortsatt bra helg ! Nu ska jag fortsätta med sista dagen på Julmässan.

  SvaraRadera
 6. Vilken fin tröja! Gillar när det är enkelt så att tyget får tala för sig själv!snyggt med rött och svart!

  SvaraRadera
 7. Tuff tröja, förstår att morfars maskiner faller små killar i smaken. Snyggt med kombon rött, vitt och svart.

  Ha en fortsatt trevlig helg!

  SvaraRadera
 8. Snygg tröja! Håller med om att svart mudd blev fint till det röda!

  SvaraRadera
 9. Förstår att du blev förtjust i tröjan, det blev jag med. Hoppas att killen gillar mjuka paket, det gör faktiskt mina och det är kul!

  SvaraRadera