Sidor

lördag, oktober 30, 2010

Velourset och efterlysning!

Jaha, då blev det antibiotika för både mig och gubben. Kände mig väldigt hängig förra helgen och halsen sved som bara den. Eftersom jag jobbar på labb passade jag på att analysera mot halsfluss i måndags och mycket riktigt fick jag positivt resultat (ja, alla har vi någon form av löneförmån :D). När Marcus någon dag senare började klaga över halsen, var det bara att beställa tid på VC för honom med :D. Nu hoppas jag att vi får vara friska under nästa vecka, eftersom vi skall till Danmark och bada. Gissa vem som kommer passa på att titta in på Stof2000 när vi passerar Fredrikshamn:D?.

Dagens plagg är beställda av min kusins sambos kusin. Invecklat va? Jag blev iallfall jätteglad över denna beställningen och det är extra kul när släkten gör reklam för Krumelej. Beställaren hade önskemål om lite höstiga färgen och eftersom detta syddes redan i september, var det lite skralt i hyllorna med höstfärger. Dock fann jag denna aubergine-färgade velouren som jag beställde förra hösten. När jag sedan av en slump höll det mot turkos så var iallfall jag helt såld. För att knyta ihop setet fick det bli turkosa muddar/kantband samt en turkos applikation.

Mönster: Egna i storlek 110/116.
Tyg: Aubergine velour från Kameleont design samt turkos velour från Ernst.


Positivt: Beställaren blev jättenöjd och då är ju även lyckan gjord för mig. Det är så himla kul när tyg som varit hyllvärmare ett tag kommer till användning.

Jag tänkte även passa på och höra med er alla om det är någon som har en meter orangea velour med röda stjärnor att sälja till mig. Jag har sökte med ljus och lykta, men inte hittat det någonstans.

20 kommentarer:

  1. Hoppas ni blir friska snart, så tråkigt! jag har varit på Stof2000 och garanterar att de har finaste tyger, jag älskar också deras priser, och tror att du kan t.o.m. hitta den velour du söker där, två dagar sen var där och skulle tro att jag har sett något sådant. Vilken underbart söt set, vad jag är kär i krumelejs design!

    SvaraRadera
  2. Superfin färgkombo och set :o)
    Man blir alltid så glad när man ser dina färgglada skapelser!

    SvaraRadera
  3. Urfina saker!! Så himla snyggt! Å kul att få användning av ngt som har legat och väntat ett tag. =o)

    har du sett att du har fått en award av mig för ett tag sen?? http://miiaoosyr.blogspot.com/2010/10/award-tack-snalla-camilla.html
    Såklart ska det stå i motiveringen att du syr så himla fina saker också!!

    SvaraRadera
  4. Vilken underbar combo. Du är en fena på det. Enkelt men ändå så inbjudande set. Tror säkert att det setet faller i god jord.
    Tyget kan jag inte hjälpa dig med, tyvärr !!!
    Så kul att ni ska åka iväg, håll i plånboken när du är på stof2000

    SvaraRadera
  5. Åh vilken lysande färgkombo! Gillar den stilrena applikationen och muddarna!

    Hoppas ni kryar på er snart och får en fin resa!

    SvaraRadera
  6. Superfin kombination, kul med en applikation och muddar som gör att det hör ihop!

    SvaraRadera
  7. Jättefint set! Färgkombon blev jättebra!

    SvaraRadera
  8. Jättefint set!
    Det ser alltid så välarbetat ut med applikationer tycker jag.

    Jag sitter på en bit oragne veluor med röda stjärnor. Dock är biten bara 90cm lång och 105cm bred. Hör av dig om du är intresserad.

    SvaraRadera
  9. Hellyckad färgkombination! Riktigt läckert! Hoppas ni båda kryar på er så ni kan åka ut och resa och du får kolla på tyger!

    SvaraRadera
  10. This is my first visit in your blog and I like it a lot!!

    SvaraRadera
  11. Oh, så mysigt, jättesnugg komb som vanligt, du har öga för det där! Jaghar nog en meter i motsats röd med, orange stjärnor om det kan hjälpa? Var på skroten igår och de hade kvar stjärn tyg kommer ju inte på om just den färgkomben var kvar men ring och kolla så skickar de det till dig om det finns...de är toppen! Krya på er!

    SvaraRadera
  12. Superfint set, älskar lila i alla dess former just nu!!så det här tilltalar mig, och turkost kan nog aldrig bli fel!!
    Skickade en award till dig för några dagar sen!
    Krya på er! :)

    SvaraRadera
  13. Jättefint! Jag blir så inspirerad!

    SvaraRadera
  14. Krya på dig! Misstänker att vi har samma sak här både jag och mannen. Ingen av oss kan svälja så det blir nog att åka till Farbror doktorn imorgon :-(
    Hm, en resa tll danmark låter verkligen lockande......badet lockar säkert resten av familjen. Tack för tipset.
    Sedan har du gjort det igen. En otrolig färgkombo! Jag bara älskar den auberginefärgade velouren. Har köpt något liknande från JNY som jag hoppas ska bli något åt mig själv!!

    SvaraRadera
  15. kanonfint och färgkombinationen är underbar! Jag har det tyget men vet inte om jag har en hel meter.. dock kan jag fixa en meter då jag ska förbi den tygaffärn i veckan :)

    heartbeatdesign@hotmail.com

    SvaraRadera
  16. Galet snygg tygkombo.... Och plagg så klart!

    SvaraRadera
  17. Sååå fint, vilka fina applikationer du gör!!!!!

    SvaraRadera
  18. Snygga plagg. Känns väldigt Krumelej!

    SvaraRadera
  19. Hej Allihop och tack för alla snälla kommentarer. Jag tänkte bara meddela att jag fått tag i tyget via tips om Skroten. Tack till alla som ville hjälpa mig och framför allt Heartbeat design.

    SvaraRadera