Sidor

tisdag, november 02, 2010

Tusen tusen tack!

....till Knasan, Miiaoo syr och Onamak som skickat mig var sin award. Jag blir SÅ jätteglad!

Nu ska den som har fått awarden berätta om tre saker som ligger en varmt om hjärtat. Visa ett favoritfoto och sen skicka Awarden vidare till 5 andra bloggare!

Här kommer tre saker som ligger mig varmt om hjärtat:

1, Egenligen är det ganska lätt......Marcus, Ella och Sigge (tre saker), men jag skall inte göra det riktigt så lätt för mig :D. Självklart skall jag bjuda på ytterligare två saker....

2, Våra härliga somrar i stugan i Halmstad. Stugan är inte stor (28 kvadrat och det är verkligen compact living), men den är vår (eller egentligen bankens) :D.

3, När mina barn är rikigt goa mot varandra. Jag minns att min mamma alltid sa att hon blev så varm i hjärtat när jag och lillasyrran var det.....och nu förstår hon vad hon menar :D

Här kommer ett av många favoritfoto. Jag har en liten "manboy" hemma. Min lilla Sigge säger inte många ord som vi förstår, men "manboy" är helt klockrent :D. Ofta ber han att vi skall sätta på Eric och sedan står han och diggar vid micken. Här kommer ett av dessa ögonblick.

Då jag ser att det är många som redan fått awards, väljer jag att skicka mina vidare till alla fantastiska bloggare därute. Denna är till ER!


7 kommentarer:

 1. Grattis till Awarden, den är du värd, och vilken liten sötnos du har =)

  SvaraRadera
 2. säljer jättefina unika namnarmband/budskapsarmband där du kan välja din egna text om du vill. tex ditt namn.barnets, älsklingens mm för endast 79 kr ! Finns även andra smycken till kanon priser välkommen in att fynda. ( ber om ursäkt om du ej vill ha reklam radera bara detta då ) men de är helt klart värda att kolla in. Dessutom perfekta personliga julklappar utan att man behöver bli ruinerad

  mvh malin

  http://smyckestokig.blogg.se/

  SvaraRadera
 3. Grattis till din award! Vilken härlig bild! Kan nästan höra honom! Har också en kille hemma som tjatar om Manboy, eller två föresten, Tristan diggar Eric också. En mickrofon kanske jag skulle köpa dem i julklapp, hihih. Fin tapet i bakgrunden!!

  SvaraRadera
 4. Sk nog köpa en ordbok till mig själv, hur har jag stavat mikrofon??!!

  SvaraRadera
 5. Viken härlig bild! det syns verkligen att han har super skoj! hihi

  SvaraRadera
 6. Du har fått en award till, dock en annan :)

  SvaraRadera
 7. Underbart kort, ser ut att lägga hela sin själ i uppträdandet:)

  SvaraRadera