Sidor

onsdag, juli 14, 2010

Jag smälter......

Inser att jag varit lite dålig på att blogga på sistone, för att inte tala om hur dålig jag varit på att kommentera. Vet inte om det är värmen som gör att jag inte kommit till skott? Detta skall jag dock försöka råda bot på!

Inledningsvis blir det ett inlägg med en tunika. Jag hoppas att ni inte tyckt att jag hakat upp mig när det gäller aptyget, men innan min semester var det just de tygerna som jag sydde mest i :D.
Denna tunikan är till Milla och är från moster J. Moster J är en återkommande kund och det är alltid lika roligt att sy till hennes barn och släktingar. J hade vid något tillfälle sagt att hennes syster (Millas mamma) gillade svarta detaljer och därför vågade jag mig på svarta kantband. Personligen tyckte jag att det blev jättetufft och jag ångrar absolut inte att jag valde svart.

Mönster: Eget i storlek 92.
Tyg: Turkosa apor samt svart interlock från Mjuka tyger.

Positivt: Beställaren blev nöjd och det är alltid lika roligt. Jag har (på kort) fått se tunikan på och Millan var jättesöt. Dessvärre kan jag inte visa detta här eftersom jag fick kortet till mobilen och jag vet inte hur jag får över det till datorn :S.

Ikväll skall jag försöka klippa till lite byxor i olika storlekar. Min plan är att försöka sy upp lite plagg som skall finnas färdiga för försäljning om någon skulle vara intresserad. Halva jobbet är ju nästan gjort om man klippt till och det skulle vara kul att ha några plagg att kunna visa upp.

10 kommentarer:

 1. Åh tack för ännu mera apor!!! Lilla partiska jag tröttnar aldrig, det gör min dag att se allt fint som sys. Många kramar och hoppas du har det gott i den smältande värmen. Och håller med, svarta detaljer/kantband är supersnyggt. Jag längtar efter apor med svart bakgrund och hoppas det kommer till hösten:)

  SvaraRadera
 2. Jättefint! Verkligen tufft med svarta kantband!

  SvaraRadera
 3. Snygg tunika och snygg färgkombo! Ha det gott i värmen!

  SvaraRadera
 4. Jajamensan. Varmt är det verkligen.
  Har satsat på att sy en del innan det blev för varmt ... Sen blev det havet för hela slanten. Nu är det disk som står på programmet och sen fotografering innan solen går ner.
  Det blev ursnyggt med svarta detaljer ... Härligt med sådana kontraster. Aporna syns liksom mer då ...

  Ha det så gott ! Kramar Wimsan

  SvaraRadera
 5. Fin! Å lyckat med svarta kanter på den!!

  SvaraRadera
 6. Superfint! Härligt tyg och den svarta kanten gör att tyget lyser upp mer. Lyckat!! Jag lägger till dig på min blogg, hoppas det är ok.

  SvaraRadera
 7. Tuff tunika och det svarta gör verkligen mycket för att framhäva mönstret!Jättelyckad färgkombo!

  SvaraRadera
 8. Så jättefin tunika! Virkelig tøft med sort kanting på dette stoffet. Blir ikke lei apestoffet ditt, det er så fint og dekorativt! :) Bare et spørsmål, hvilke maskiner syr du på? Har du noen anbefaling til meg som ønsker å sy mer barneklær?

  SvaraRadera
 9. Her var masssevis av klær og innlegg jeg har gått glipp av...fryyyktelig dårlig på kommentarer selv desverre.Men nydelige plagg du har laget og gøy at min tutorial på shorts var nyttig.Ha en riktig flott sommer!

  SvaraRadera
 10. Jag håller med. Det blev jättebra med svart kant.

  SvaraRadera