Sidor

tisdag, juni 08, 2010

Påväg till Blåsippsvägen :D


Idag lade jag denna bodyn på lådan för vidare transport till en beställare. Bodyn skall bli en present till en nykläckt kusin med föräldrar som gillar retro. Tyget har jag köpt av Znok när hon hade rensning i sitt tygförråd. Jag har länge spanat på detta tyget, men det har inte blivit av att jag beställt det. Nu hade dock Znok ett sådant toppenpris, så jag kunde inte låta bli att slå till :D.

Bodyn är sydd efter mitt vanliga mönster. Som tur var lade jag till en extra centimeter på längden, vilket var bra eftersom babisen är en blivande basketspelare (iallafall om man skall tro födelselängden).

Mönster: Eget i storlek 68
Tyg: Landskapstyg från Jofotex samt gul interlock från JNyDesign.

Positivt: Jag är så glad att jag valde gula kantband, för personligen tycker jag att det blev SÅ snyggt. Nu hoppas jag bara att föräldrarna blir lika nöjda :oS.

En annan sak som gjort mig glad är mailet jag fick av Wimsan Mari i helgen. Hon frågade om vi inte kunde träffas och prata sömnad när jag är i Halmstad i sommar. Jag tycker att det var en toppenidé och jag ser verkligen fram emot att ses.


12 kommentarer:

  1. Jag ser oxå fram emot att få träffa dig ...
    Vi kommer säkert inte att kunna vara tysta. Finns ju mycket att prata om, tyger kanske, hihi ...

    Ha det gott ! Wimsan Mari

    SvaraRadera
  2. Jättesnygg body! Håller med dig om att gult var så fint till!

    SvaraRadera
  3. Fin body, o vad kul att träffas för att prata sömnad! Har själv haft syträff idag, ofantligt kul att sy ihop!

    SvaraRadera
  4. Jättefin body, jag älskar landskapstyget! Och det blev verkligen jättesnyggt med gult till!

    SvaraRadera
  5. Åh så fin!

    Tildes klänning åkte på fortare än kvickt idag på morgonen! Här kommer en livebild som du gärna får använda om du vill! http://www.tildehanson.se/blogg/?p=1400
    Kram V

    SvaraRadera
  6. Så fin body!!!
    Tänk att landskapstyget är så fint...jag blir fortfarande så glad när jag tar på barnen nåt plagg i det!!

    SvaraRadera
  7. Än en gång, du är sååå duktig, det ser så proffsigt ut det du gör! Åh vad jag längtar tills jag kan lägga in lite beställningar själv! Är ju faktiskt inte så långt kvar nu...Ahh!! :)
    Vi får se till att ses snart igen!
    Kramar
    /Emma

    SvaraRadera
  8. Jättefin med gult till, jag passade också på att fynda ; ) Har bara blivit en baggy mössa en så länge. Va kul att få träffa en sy kompis, det kanske inte blir så mycket gjort men himla trevligt brukar vi ha, hahaha.

    SvaraRadera
  9. Jättefin body och det passar perfekt med gult till! Jag satt just och funderade på att beställa hem lite landskapstyg då det nu är slut här hemma.

    SvaraRadera
  10. Åh vad snyggt det var med gult till!!!

    SvaraRadera